Foto: pexels.com

Ovaj prvi mlad Mjesec će ostaviti jak emotivni dojam, jer je egzaltiran u Jarcu. Sada je pravi trenutak da budete manje kritični prema sebi. Zaštitite svoju osjetljivu energiju. Kako će Mjesec biti aspektiran s više planeta, onda možemo očekivati razna događanja, od neočekivanih promjena do frustracija i raznih nelagodnosti. Ipak ima i povoljnih aspekata pa sva događanja mogu biti ublažena, a pojedina jako dobra i sretna.

atma.hr – 78
Mnoge osobe će željeti biti moćne, važne i da ih drugi vide takve, jer je u konjunkciji s Plutonom koji teži da bude moćan. Ovaj prvi mlad Mjesec će ostaviti jak emotivni dojam, jer je u Jarcu egzaltiran, što može dati rezerviranost,stidljivost, nesigurnost i hladnoću samo izvana, dok je preosjetljiv i prepun strahova.

Moguće su promjene raspoloženja i potreba da se povučete i osamite. Ako se povučete, onda dobro razmislite što bi trebali novo pokrenuti bez bojazni da nećete uspjeti. Kako je Jarac satkan od karijere, autoriteta i vlasti, onda sigurno možete uspjeti na tom polju ako se pokrenete ka svojim ciljevima.

Sada je pravi trenutak da budete manje kritični prema sebi. Zaštitite svoju osjetljivu energiju. Kako će Mjesec biti aspektiran s više planeta,onda možemo očekivati razna događanja, od neočekivanih promjena do frustracija i raznih nelagodnosti. Ipak ima i povoljnih aspekata pa sva događanja mogu biti ublažena, a pojedina jako dobra i sretna.

Kako bude Mjesec rastao tako možete pokretati neke nove stvari ili stare koje su bile obustavljene zbog nekih nemogućnosti. Kako je Mars u kvadratu i sa Saturnom, koji nosi velike nervoze, frustracije i lošiju energiju, destrukcije, onda se pojedine osobe koje imaju taj aspekt u osobnom horoskopu trebaju pojačano čuvati.

Kvadrat Jupiter Uran nose iznenadne velike promjene i napetosti. Unutrašnji duboki problemi ili iz prošlosti sada isplivavaju da bi se razriješili ili još dublje ukorijenili. Svakako moćan aspekt Mjeseca i Plutona može mnoge stvari transformirati i naći neko rješenje.

Uran kreće direktno od 14.01., što će mnogim osobama pokrenuti iznenadne preokrete, a kako je u Biku onda nekome materijalne, nekome emotivne i još mnoga druga događanja.

atma.hr – 39

Što vam donosi prvi mladi Mjesec kada je vaš znak i podznak u pitanju?

OVAN

Dragi Ovnovi, vi možete biti aktivni kada je vaša karijera u pitanju. Mnogi Ovnovi će se željeti osamostaliti i pokrenuti svoj vlastiti biznis.

Ako se želite udružiti s nekim, onda dobro razmislite koliko je to dobro za vas. Sve je fokusirano na poslovni uspjeh i vi ste pravi ratnik pa možete u tome i uspjeti.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas je Mars koji vas potiče na preokrete. Sve je usmjereno na neke nove planove i ciljeve. Neka nova učenja ili putovanja su moguća. Nova filozofija vas pokreće.

Vi ste skoncentrirani na financije pa da bi to i uspjeli ne smijete biti tvrdoglavi, već poslušajte savjete drugih.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, došlo je vrijeme da neke stvari transformirate, jer stari način komunikacije i nepromišljena komunikacija bi vas mogla unazaditi pa čak da imate i negativne posljedice.

Uran kreće direktno pa vam može donijeti neki vid pometnje. Ne ogovarajte nikoga jer svatko može pogriješiti.

atma.hr – 75RAK

Dragi Rakovi, vama se mlad Mjesec događa u vašem polju partnerskih odnosa pa će tu biti naglasak. Svakako da vam je dana mogućnost za neki novi početak ili veliku transformaciju na tom životnom polju.

Još imate i podršku Sunca koje obasjava vaše partnerske odnose. Odbacite strahove i krenite u nepoznato. Iskoristite sve mogućnosti koje vam se pružaju.

LAV

Dragi Lavovi, vama se pružaju prilike da pomoću moćnih planeta uvjerite svakoga koga poželite što i kako da napravi.

Na neki poseban način vama se javljaju poslovne prilike pa ako budete trebali pomaknuti rokove onda i to možete. Imate podršku Jupitera koji vam pomaže u svemu.

DJEVICA

Drage Djevice, vama ovaj mlad Mjesec može dati mnogo stvari u ovoj godini posebno kada je posao u pitanju.

Pojedine Djevice mogu imati emotivnih preokreta dok neke mogu postati i roditelj u ovoj godini. Budite oprezni kada je neko nasljedstvo u pitanju, problem vam može napraviti ženska osoba.

atma.hr – 78
VAGA

Drage Vage, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa polju obitelji, doma, korijena, nekih novih početaka, a moguće i emotivnih ili s majkom.

Vi ste sada skloni razmišljati o tome što vam je bitno u životu pa može po tom pitanju doći do promjene, jer će i Uran krenuti direktno pa vi mijenjate rutinu i tražite novo uzbuđenje.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, vama ovaj mlad Mjesec donosi promjene kada je komunikacija u pitanju, neki kraći putevi, dok povoljni aspekti vam otvaraju neke nove puteve u čaroban svijet.

Kada Uran krene direktno od 14. vi dobivate takvu moć i snagu koju već od davno očekujete. Bude se jake strasti i emocije dok pojedine osobe mogu upoznati ljubav svog života.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se otvara polje financija i tu vam kreće neki novi početak. Moguće je da neka iznenadna ponuda ili neočekivana vijest pokrene vaše poslovno polje.

Potrebno je da s ovim mladim Mjesecom napokon razlučite posao i emocije. Poželjno je da neke stvari sačuvate samo za sebe i ne pričate.

atma.hr – 39

JARAC

Dragi Jarci, kod vas se događa ovaj mlad Mjesec pa se opustite i napravite pauzu kako bi dobro razmislili kojim putem krenuti i kakvu prekretnicu bi mogli napraviti.

Pojedini Jarci će imati dosta izazova pa se trebate izboriti za svoje interese. Vi ste po prirodi strpljivi i ustrajni pa će biti i uspjeh na vašoj strani.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, vama se ovaj mlad Mjesec događa u polju psihe, duhovnosti i dok vi razmišljate vaš planet Uran kreće direktno i promjene se pokreću.

Nije vrijeme da se opirete tvrdoglavo promjenama, već ih prihvatite, jer nema šanse da ne uspijete iako se vi bojite neuspjeha. Dobro znate i sami kada god ste nepromišljeno ušli u nešto da ste uspjeli neočekivano.

RIBE

Drage Ribe, vama se ovaj mlad Mjesec događa u polju udruženja, prijateljstva, raznih humanosti, na polju mirovine.

Moguće je da vas i neko saznanje mnogo razveseli. Ako se nađete u centru pažnje, ovaj Mjesec ne daje mnogo aplauza pa se nemojte iznenaditi i to je u redu.

Sretno u svemu i u novim početcima!

Željka Knežević

108 SAL RACHELE TAJNE NEOGRANIČENE ENERGIJE

Sal Rachele: Tajne neograničene energije

Nestašica energije ne postoji

JESTE LI ZNALI...? Da ne postoji nestašica energije? Da su fosilna goriva potpuno nepotrebna? Da gotovo beskonačna količina energije postoji unutar svakog atoma? Da trošak izvlačenja ovog neograničenog spremnika energije predstavlja sićušan dio onoga što danas trošimo na obradu nafte, plina i nuklearne energije? Da možemo živjeti u svijetu bez zagađenja? Da je moguće živjeti u svijetu bez siromaštva?

Ova knjiga preispituje istinu o energiji iz znanstvenog, duhovnog, metafizičkog i psihološkog stajališta.

Znanstveni dio je prilagođen laicima.

Autor nudi prava rješenja na probleme s kojima se suočava današnji svijet.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here