Ako je mlad Mjesec u sjetvenom kalendaru razdoblje kada se sadi, ovo sjeme mladog Mjeseca u Škorpionu duboko gurnite u u sebe, i duboko iz vas će isklijati …
Škorpion znači vlažno i plodno, strastveno. Ako postoji žudnja vašeg života, nešto što strastveno želite, ovom mladom Mjesecu jasno izrecite svoju želju i budite je spremni kroz bolno ali neizbježno “rađanje” – donijeti na svjetlost dana.

U srijedu 11. studenog 2015. godine oko 19 sati sati zaželite želju i držite se stare poslovice “Pazi što želiš da ti se želja ne bi ostvarila” … Oprezno s ovim strastvenim žudnjama i ne zaboravite sveto trojstvo Škorpiona: predanost, odlučnost i prodornost. To je alat kojim se postiže uspjeh. Usmjerite se u ostvarenje!

Ne pristaje period Škorpiona svakome, pa oni koji vole lakše puteve neka zaplešu s Venerom u Vagi. Njoj je lako, lepršavo, rasplesano i nasmijano- prirodno stanje. Čvrsta je svojim ulaskom u sjedište, sa Saturnom u sekstilu, ima razloga za optimizam, rekao bi Saturn.

Venera pravi konjunkciju s Lilith pa se pričuvajte pasivne agresije, dame moje, čemu je Vaga u svoj svojoj finoći itekako sklona. Samo to miroljubivo manifestira. “Zavidaje” čeličnom rukavicom. Ne gori naglo i nekontrolirano kao Ovan. Njezine metode su opće prihvatljive i postupne. Diplomacija. Ako vas povuče Lilith, ta tamna strana ženske duše, bit će to zbog vlastite nesigurnosti, neprihvaćanja partnera, prijateljice ili okoline, vlastite nepodobnosti. Ne ugnjetavajte i ne dajte biti ugnjetavani.
Venera nekome donosi i sudbinski susret sve dok je blizu sjevernog Mjesečevog čvora koji tek što nije izašao iz Vage. Saturn je planeta koja ima obilježja karme, sudbine. Pa tko zna … no potrudite se biti društveni i izlaziti ako želite iskoristiti ovaj aspekt, za svaki slučaj. Ili je sudba sudba pa makar bili skrivene u ormaru?

Vaga je ovisnik o publici. Pljesak njenoj dražesnost nikada nije na odmet. Neće ga od vas tražiti, ali …. metode su metode.

Krajem tjedna i Mars ulazi u Vagu, kojem je ovo pad, za razliku od Venere, pa će biti flertovanja i sklonosti nevjeri. Oprez s muškim zavodnicima nije na odmet. Sve ćete biti voljene, ali ne jedine…
Ne može se čovjek odlučiti … A nije mu za zamjeriti. Pa je od trenutka njegovog ulaska u Vagu još više na snazi, ali s vedre strane, druženja konačno počinju. U điru ste, “zujite” posvuda… Umjetnost, kazališta, druženja na javnim mjestima. Puno površnih – ali korisnih poznanstava.

Merkur je i dalje u znaku Škorpiona i sve dok se ovdje nalazi nema površnosti, brbljavosti, verbalne suvišnosti. Ako vas netko “oplete”, znači da ste ili pretjerali ili ste mu “stali na žulj”.

Astrolog: Stella Neutronica

Prethodna objava20 svadbenih fotografija koje će vas ostaviti bez daha
Slijedeća objavaBez obzira na slabost vašeg vida, ovo je način kako možete gledati bez naočala
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.