Mlad Mjesec u Strijelcu 07. 12. 2018.

Jednom godišnje, mlad Mjesec je u Strijelcu i on se odnosi na maštu, optimizam, putovanje, inozemstvo, strance, bogatstvo…

Uvijek govori dobro o drugima…
Mlad Mjesec će biti u kvadratu s Neptunom i Marsom iz Riba pa nam može donijeti razne opasnosti, nasilnost, opijate, uznemirenosti, pretjerivanja, bijes, zdravstvene probleme, promjene u karijeri i još mnoga događanja što ovisi o osobnom horoskopu i polju gdje padaju aspekti.

Mjesec u Strijelcu je vrlo pravičan, plemenit, human, strastven, tolerantan i naklonjen osobama koje su ponižene i jadne pa bi sada najbolje bilo pomoći osobama kojima je zaista pomoć potrebna. Dobro je pokrenuti neku humanitaru akciju, putovati, družiti se, odlaziti na duhovna predavanja, učiti strane jezike i generalno – učiti. Sada su izražene mašta, intuicija, vizije, umjetnost, politika, filozofija, religija i još mnoge simbolike vezane za znak Strijelca, piše astrolog Željka Knežević.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Prognoza po znakovima

OVAN

Dragi Ovnovi, vi imate mlad Mjesec u devetom polju što vam može donijeti neki novi početak stjecanja uvida za nešto što vam je značajno u životu. Kako je vaš vladar Mars u Ribama, onda se trebate čuvati nekih nevidljivih neprijatelja, nesreća, lomova, magle, zbrke, iluzije i najviše neke impulzivnosti.

BIK

Dragi Bikovi, vama se mlad Mjesec događa u vašem osmom polju što vam može dati neke transakcije novca, a moguće su i obnove neke suradnje od ranije. Kako je vaša Venera u sedmom polju partnera, onda vi možete ući u jaku harmoniju s partnerom ili upoznati partnera u ljubavi.

77

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama mlad Mjesec pada u vaše sedmo polje partnera, kako u ljubavi, tako i poslovnih pa se na tom polju mogu događati emocije i neki novi počeci. Sada će biti test kako se odnosite s drugim ljudima pa povedite računa što pričate i kako se postavljate u partnerskim odnosima.

RAK

Dragi Rakovi, vama se događa mlad Mjesec u vašem šestom polju posla i svakodnevnice pa na taj životni aspekt obratite pažnju i kako prihvaćate vašu ulogu u služenju, koja je vaša sposobnost tj. talent za potrebe zajednice. Emocije su jako naglašene jer imate podršku dosta planeta.

LAV

Dragi Lavovi, vama se događa mlad Mjesec u vašoj petoj kući djece, ljubavi, kreativnosti, zabave pa možete imati lijepe emocije, sposobnost razmišljanja o nekom kreativnom zanimanju. Pojedini Lavovi baš sada mogu postati roditelji. Postoji mogućnost otvaranja neke poslovne mogućnosti sa strancima pa bi to trebalo iskoristiti.

Uvijek govori dobro o drugima…
DJEVICA

Drage Djevice, vama se događa mlad Mjesec u vašem četvrtom polju, vaše kuće jednog roditelja. Kako je vaš Merkur krenuo direktno, onda se neka komunikacija može događati s naglašenim emocijama koje mogu biti i pozitivne i negativne pa na tom polju obratite pažnju. Sada dobivate pravac koji vam je instinkt pokazao i vodi vas tim putem.

VAGA

Drage Vage, vama se mlad Mjesec događa u vašoj trećoj kući što se odnosi na komunikaciju, braću, sestre, susjede, trgovinu, promet i još mnogo simbolike treće kuće. Moguće je kraće putovanje ili da pokrenete neko obrazovanje. Dobre prilike za mnoga vaša životna pitanja.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, vama se mlad Mjesec događa u vašem drugom polju vlasništva svake vrste, kako materijalne, tako i duhovne, emotivne, intelektualne… Vi imate dosta dobrih prilika da se pokrenete za vrijeme ovog mladog Mjeseca.

Ne vjeruj svemu što misliš…

STRIJELAC

Dragi Strijelci, vama se ovaj mlad Mjesec događa u vašoj kući pa će rasti vaše zarade i pojačavati će se posao s poslovnim partnerima što će vam se vrlo isplatiti. Potrebno je samo paziti se ishitrenih odluka i nekih nepromišljenih izjava. Moguća je zavist okoline i ogovaranja iza vaših leđa.

JARAC

Dragi Jarci, vama se mlad Mjesec događa u vašem dvanaestom polju što je vezano za daleka putovanja, maštanja i emotivnu čežnju. Mnogi Jarci sada mogu sakupiti sve svoje sposobnosti u jednu važnu cjelinu i izvući mudrosti koje su skupljali cijelog svog života. Sada možete dobiti važno mjesto u nekoj zajednici i neku sudbonosnu zadaću. Odlična prilika da pokrenete mnoge životne tokove.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, vama se mlad Mjesec događa u vašoj jedanaestoj kući nadanja, želja, planova, mirovine, očekivanja, prijatelja itd. Vi sada možete imati priliku da se udružite s osobama koje njeguju sličan entuzijazam ili da se pridružite nekoj kreativnoj grupi koja radi za zajedničke ideale. Mnogi Vodenjaci sada mogu realizirati svoje želje, ali neki mogu doživjeti i razočarenje u gore navedenoj simbolici. Moguća su putovanja i stručna usavršavanja.

77

RIBE

Drage Ribe, vama se mlad Mjesec događa u vašem desetom polju karijere, jednog roditelja, autoriteta pa će se na tom životnom aspektu odvijati situacije. Vama Mars daje energiju dok vas podržavaju Venera i Merkur iz Škorpiona pa možete imati dosta obaveza i neke nove kontakte po pitanju karijere sa strancima. Vezano uz vašu karijeru, sada je važno da sve dobro postavite i pokrenete.

Astrolog: Željka Knežević

49 HEMP RUKSACI

AKCIJA!!! - RUKSACI OD EKO KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja! Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.