Mlad Mjesec u Vagi ovoga puta, umjesto željne ravnoteže, nam donosi nemire. Ne dozvolite da vam ova prilika za novi početak, koju dobivamo svaki put kada je mlad Mjesec, propadne i da ostanete zaglavljeni u starim problemima iz kojih će se izroditi novi. Duboko udahnite, smirite se i probajte trezveno razmisliti ima li smisla boriti se za prošlost ili krenuti u budućnost s novim temama.

atma.hr – 78
Bit ćete u situaciji da se suočite s odnosima koje ste zanemarili u posljednje vrijeme, a traže popravak ili konačno raskidanje. Mlad Mjesec u Vagi je u kvadratu sa Saturnom, Jupiterom i Plutonom iz Jarca i opoziciji s Marsom iz Ovna.

Mir i harmonija koju očekujemo da će nam donijeti mlad Mjesec u Vagi ovoga puta može izostati. Umjesto nje, mnogi će osjetiti nekontrolirani nalet bijesa i agresije, te želju koja ih tjera da se bore, ne birajući sredstva i ne mareći za posljedice.

Imat ćete potrebu da preuzmete kontrolu u odnosima u kojima se osjećate već duže vrijeme zanemareno i potisnuto. U vama se javlja bijes koji kuha i prijeti da eksplodira u nešto što vam se, kad sve prođe, neće svidjeti.

Rijetki će osjetiti spokoj i da su riješili probleme, prije će biti da su stvorili sebi nove probleme u odnosima za buduće dane.

atma.hr – 39

Mlad Mjesec u Vagi nas tjera da se okupimo u grupu, surađujemo, pronađemo optimalno rješenje i krenemo u nove pobjede.

Teme koje će nam pokrenuti su pitanja partnerstva, odnosi s obitelji, poslovnim partnerima i svima s kojima se udružujemo da bismo zajedno došli do cilja. Kada smo udruženi uvijek možemo postići mnogo više nego kada smo sami.

Mlad Mjesec u Vagi ovoga puta, umjesto željne ravnoteže, nam donosi nemire. Ne dozvolite da vam ova prilika za novi početak, koju dobivamo svaki put kada je mlad Mjesec, propadne i da ostanete zaglavljeni u starim problemima iz kojih će se izroditi novi.

Zato, duboko udahnite, smirite se i probajte trezveno razmisliti ima li smisla boriti se za prošlost ili krenuti u budućnost s novim temama.

Opozicija mladog Mjeseca u Vagi, s Marsom u Ovnu, s druge strane nam donosi i mogućnost da se, u borbi između agresije i osjećaja, uravnotežimo i ostavimo iza sebe nasilno rješavanje problema, te da probamo to učiniti na miran način, ispunjen poštovanjem i ljubavlju.

atma.hr – 75Ovaj period je pogodan i za rješavanje financijskih i pravnih problema. Dugovi – i vaši i dugovi onih koji vama duguju dolaze na naplatu. Ovih dana sudovi, izvršitelji, banke i svi oni koji se bave dugovima, radit će punom parom.

Pogledajte što trebate činiti kad vam Mlad Mjesec u Vagi tranzitira kroz natalnu kuću:

1. kuća – Zaboravite na agresivno rješavanje situacija. Imate prilike da se pokažete u najljepšem svjetlu.

2. kuća – Pronađite sredinu između želja i mogućnosti.

3. kuća – Poradite na odnosima sa svojim rođacima, susjedima. Ne dajte da vas isprovociraju, pokušajte se izdići nad situacijom.

4. kuća – Posvetite se obitelji i zajedno napravite planove za budućnost.

5. kuća – Pričajte sa svojom djecom. Objasnite im da lijepa riječ i željezna vrata otvara.

atma.hr – 78
6. kuća – Ne žalite se na posao. Ne provocirajte druge tako što ćete ih podcjenjivati. Iskažite ono najbolje u vama.

7. kuća – Budite spremni na kompromise iako će vam ovih dana to teško pasti. Nekad treba progutati, da bi se išlo dalje.

8. kuća – Hoćete li se i dalje zaduživati ili ćete početi sređivati vaše financije?

9. kuća – Nađite razumijevanje za ljude koji su različitih vjerskih i društvenih opredjeljenja u odnosu na vas.

10. kuća – Razmislite što je to što vam donosi nesklad između obitelji i posla.

11. kuća – Sjetite se prijatelja. Pozovite nekoga za koga mislite da ste se ogriješili i izgladite odnos ili prekinite zauvijek.

12. kuća – Oprostite sebi i ne mučite se više. Krenite naprijed oslobođeni.

Vesna Grujić/astroportal.in

88 ENERGETSKI KRISTALNI NAKIT

ENERGETSKI KRISTALNI NAKIT

Kristal koji vas privlači, pravi je kristal za vas!

Svaki kristal oko sebe zrači i izuzetno je moćan. Obično nosimo kristal koji nas privlači i pritom ne možemo pogriješiti jer je odabir na prvi pogled često najbolji. Od davnina se koriste i za liječenje i uspostavljanje ravnoteže. Oni djeluju kroz rezonancu i vibraciju. Pažljivo raspoređeni, kristali mogu promijeniti vaš život.

Narukvice su posebno djelotvorne zato što se nalaze na bilu, koje je kanal prirodne energije. Narukvica od odabranog kristala ublažava napetost, uravnotežuje energiju i jača imunitet. Ogrlice jačaju određenu sposobnost.

Kristal koji vas snažno privuče, bit će onaj pravi za vas!

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here