Mlad Mjesec u originalnom, buntovnom i inovativnom Vodenjaku događa se 21. siječnja/januara 2023.. Kako je ovo prvi mlad Mjesec u Vodenjaku, bitan je za sve horoskopske znakove, a posebno za Vodenjaka, Lava, Bika i Škorpiona. Sada se pokreću novi okidači s kojima krećemo u novu budućnost.

atma.hr – 52
Vladar Vodenjaka – Uran kreće nakon dužeg vremena direktno od 22.1. tako da sada više nemamo retrogradnih planeta i sve se pokreće bez mnogo premišljanja i nekih blokada. Mnogi ljudi se povezuju i mnogim osobama može biti sada kristalno jasno što žele te se konačno mogu fokusirati na cilj.

Mnogi strahovi sada ostaju iza nas i krećemo u nove preokrete, planove, ciljeve. Svi aspekti su nam naklonjeni osim kvadrata Merkura iz Jarca s Jupiterom iz Ovna što pojedinim osobama može dati misao da odmah krenu s vrha, da se izvlače ili da očekuju mnogo od drugih.

Potrebno je izbjegavati svaku vrstu impulzivnosti posebno kada je ljutnja, kritika ili istjerivanje prava u pitanju. Generalno gledano ovaj prvi mlad Mjesec može kroz neki preokret odrediti tok cijele godine i vaših preokreta u životu kako na emotivnom planu tako i u drugim područjima.

Što mogu očekivati pojedinačni znakovi?

OVAN

Dragi Ovnovi, vi možete zasjati u u društvu prijatelja, na nekim grupnim okupljanjima ili pokrenuti neki novi projekt.

Mnogi Ovnovi sada trebaju produbiti svoja prijateljstva, a moguće je da sklopite neka nova poznanstva koja vam poslije mogu biti važna, moguće za vaš poslovni napredak ili da od njih nešto novo naučite što vas može unaprijediti.

atma.hr – 52
BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u području karijere i nekih novih područja kada je posao u pitanju. Mnogi Bikovi sada mogu biti i na ispitu i da svi pogledi budu usmjereni na vas i vaše sposobnosti.

Oni Bikovi kojima nije išlo najbolje, sada mogu promijeniti karijeru ili se baviti mislima što trebaju promijeniti kod sebe u načinu poslovanja da bi bili uspješniji i napredovali.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama se ovaj mlad Mjesec događa u sferi novih učenja, putovanja u inozemstvo pa čak i nekih promjena u filozofiji i pogledu na život.

Pojedini Blizanci mogu otputovati u inozemstvo i to je otvoreno čak do sredine godine.

Poznanstvo sa strancima može biti dosta plodonosno u narednom periodu.

banner za knjige stvorite novo ja

RAK

Dragi Rakovi, kod vas je ovaj mlad Mjesec u vašem polju transformacije pa bili vi spremni ili ne, neke okolnosti vas mogu jednostavno gurnuti u preokrete.

Mnogi bi se Rakovi sada trebali fokusirati isključivo na sebe. Nemojte nikome ništa obećavati.

Sasvim je sigurno da se financije mogu uvećati, a seksualni život biti kvalitetniji i strastveniji.

LAV

Dragi Lavovi, vama se ovaj mlad Mjesec događa u polju partnerskih odnosa i javnog života. Mnogi Lavovi koji su u emotivnim vezama mogli bi se usmjeriti na partnera pa čak i preispitati svoj odnos s partnerom.

Svakako, što god da poduzmete, ishod bi bio vezan za napredak.

Pojedini Lavovi mogu imati poseban susret s posebnom osobom, bili vezani s njom emotivno ili poslovno. Savjetuje se da iskristalizirate kod sebe kakvog partnera želite i onda se pokrenite u tom pravcu.

atma.hr – 52
DJEVICA

Drage Djevice, kod vas je mlad Mjesec aktivan u polju posla i svakodnevice pa je odličan period da ustalite neke nove svakodnevne navike kako na poslu tako i u privatnom životu.

Uvedite nešto novo što ne iziskuje neku preciznost da bi se mogli povremeno i opustiti.

Neke osobe razmišljaju o nekim inovativnim i originalnim pomalo buntovnim idejama, koje mi htjeli ugraditi u svoje životne nove navike.

VAGA

Drage Vage, kod vas je ovaj mlad Mjesec vrlo efektan, posebno što pada u vaše polje ljubavi, zabave, razonode, sporta, poklona itd.

Mnoge Vage sada mogu započeti nešto novo pa čak i neki svoj hobi i kreativnost mogu pretvoriti u ozbiljan projekt.

Ovaj mlad Mjesec može u vama probuditi i pokrenuti romantiku, bez obzira imate li partnera ili ne. Vi se možete osjećati odlično sa svojim emocijama.

banner hemp ruksak 1

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas je ovaj mlad Mjesec u polju obitelji, doma pa možete preispitivati vašu ulogu i emocije i što je vaša obaveza u obitelji.

Moguće je da sada postavite i granice da se zna dokle se može.

Pojedini Škorpioni mogu imati financijsku i emotivnu podršku u obitelji na koju nisu računali. Iznenađenja!

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas ovaj mlad Mjesec pokreće neki novi vid učenja da bi stekli nova znanja. Pojedine osobe mogu odbaciti stari način komunikacije pa čak mogu biti i nervozne, nestrpljive.

Sve inovativne stvari i neke kupovine možete sada obaviti. Pojedine osobe mogu imati od kreativnog rada i neke dobrobiti koje nisu očekivale.

Usklađivanje komunikacije s rodbinom i susjedstvom.

atma.hr – 52
JARAC

Dragi Jarci, kod vas je ovaj mlad Mjesec u polju financija pa možete biti okupirani s mislima kako i što uraditi da bi imali novi izvor prihoda ili da poboljšate postojeći.

Mnogi Jarci imaju jaku koncentraciju i mentalni sklop pa i ustrajnost, što vam može dati dobre ideje za bolju zaradu.

Postavite prioritete u svom životu.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas je ovaj mlad Mjesec koji vam može dati originalnu pomalo buntovnu i inovativnu transformaciju pa dobro razmislite tko ste i što želite biti.

Ova transformacija vas može odvesti gdje god vi želite i dati vam ono što od svog života želite.

Mnogi Vodenjaci mijenjaju totalno i svoj izgled, zbog čega se možete osjećati preporođeno nakon dugo vremena.

FENG SHUI GIF

RIBE

Drage Ribe, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem dvanaestom polju, što vas upućuje na to da se povučete i dobro osmislite o svojim novim preokretima ili nekim novim ritualima u životu.

Potrebno je da sve nemire u sebi i svom domu sada počistite i okrenete novu stranicu u svom životu.

Sretno svima u svemu!

Željka Knežević