Foto: pixabay.com

Mlad Mjesec u Vodenjaku događa se 21. siječnja/januara u 21:55h. Ovo je prvi mladi Mjesec u lunarnoj godini i nosi svježu energiju idealnu za manifestaciju! Osjetit ćemo prirodnu želju da guramo naprijed i obavimo stvari. Sada možete prirodno osjetiti tok novih početaka koji se filtriraju u vaš život.

atma.hr – 52
21. siječnja/januara događa se mlad Mjesec u znaku Vodenjaka! Ovo je divno vrijeme za postavljanje namjera i razmatranje svega što želite približiti sebi.

Postavljanje namjera i stvaranje ciljeva može biti korisno za usklađivanje vašeg života. Može vas ispuniti osjećajem svrhe i dati smisao vašoj svakodnevici. Postavljanje namjera i iznošenje vaših želja Svemiru izvrsni su alati koji mogu dati pozitivne rezultate, ali postoji poziv pod ovim mladim Mjesecom da budete nježni u svom pristupu.

Što ako odbacimo ideju velikih snova i velikih ciljeva? Što ako odbacimo ideju da cijelo vrijeme moramo biti produktivni i svrhoviti? Što ako bismo odbacili ideju težnje i samo sebi dopustili da budemo?

Iako ovaj mladi Mjesec u znaku Vodenjaka doista nosi svježu energiju i pomoći će nam da raščistimo paučinu svih putovanja prema unutra, postoji potreba da se krećemo sa svjesnošću, da budemo nježni prema sebi i da, naposljetku, ne stavljamo previše pritisak na sebe same.

Mladi Mjesec u Vodenjaku također je prvi u lunarnoj godini i pada na 1. stupanj Vodenjaka, a to je karmički stupanj za nove početke. Sada možete prirodno osjetiti tok novih početaka koji se filtriraju u vaš život.

Ako želite upotrijebiti ovu svježu novu početnu energiju da postavite neke namjere i posadite sjeme, možda biste trebali zauzeti otvoreniji pristup.

atma.hr – 52
Umjesto da budete konkretni sa svojim namjerama i vizijom točnih scenarija, razmislite o tome kako se želite osjećati. Kako biste se željeli osjećati kad se probudite svako jutro?

Napravite popis od tri izuzetne emocije koje biste željeli osjetiti, a zatim pronađite načine da te osjećaje unesete u svoju svakodnevnu rutinu, čak i ako je to samo u maloj mjeri. Promotrite te osjećaje kada se prirodno pojave. Zahvaljujte im, odajte im poštovanje i zahvalnost i gledajte kako se množe u vašem životu.

Asteroid duhovne medicine Chariklo, aktivan je pod ovim mladim Mjesecom. On nosi duboko žensku energiju koja podržava prirodne ljekovite moći našeg tijela te nas podsjeća da je naše tijelo sposoban, snažan stroj koji se zna iscijeliti.

Izlječenje ne mora biti potpuno rješavanje naših simptoma. Iscjeljenje može doći u svim oblicima. To može biti prihvaćanje, može biti učenje ili se jednostavno možete osjećati dobro u vlastitoj koži bez obzira na to što se događa.

Uklonite sve ideje koje možda imate o tome kako bi iscjeljenje trebalo izgledati i vjerujte da vaše tijelo zna put. Vjerujte da vaš put do iscjeljenja može izgledati drugačije, može se osjećati drugačije i može imati različite ishode, od kojih je svaki valjan.

banner za knjige UNIVERZUM TI CUVA LEDA

Ako ste na vlastitom putu iscjeljivanja, istraživanje alternativnih lijekova i biljnih tretmana moglo bi vam biti posebno korisno za vrijeme ovog mladog Mjeseca. Možda ćete otkriti da vam otvaraju nove puteve i mogućnosti na vašem putu iscjeljenja.

Ubrzo nakon vrhunca ovog mladog Mjeseca, imamo nula velikih retrogradnih planeta, što ukazuje da pristiže snažna energija koja se kreće prema naprijed.

Osjetit ćemo kako raste zamah, osjetit ćemo prirodnu želju da guramo naprijed i obavimo stvari. Ali zadržite malo prostora da idete svojim tempom. Zadržite malo svijesti oko ove ideje.

Umjesto toga, možemo se vratiti jednostavnijoj strani života i odabrati usredotočiti se i uživati u onome što je istinski važno za naše duše. Na kraju krajeva, to su zapravo male stvari pa usmjerimo pažnju na njih i pogledajmo što nam dobro donose.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić