Simbolika ovog Mladog Mjeseca (26.04., 13:16 sati) sadržana je u povezanosti sa svime što nas okružuje. Budimo u sadašnjem trenutku, poštujmo ono što je zadano, a našim idejama i ciljevima koje želimo ostvariti dajmo jasniji oblik i strukturu. Posijte da biste mogli žeti.

Ovo je i vrlo senzualan Mjesec koji traži dodire, milovanja i stvara intenzivan tjelesni naboj. Idealno za parove i ljubavnike.

Poziva nas i na preispitivanje vlastitog sustava vrijednosti.  Kako vrednujemo sami sebe, svoje znanje, talente i sposobnosti? Cijenimo li se dovoljno ili smo sami sebi najveći kritičari? Znamo li rukovati s novcem, zaraditi ga? Na koji način još efikasnije kapitalizirati svoje vještine? Pronađite odgovore na ta pitanja.

Bik je vrlo moćan znak zemlje i fiksne kvalitete, stoga u ovom trenutku možemo dosegnuti vrlo praktične ciljeve i realizirati ono do čega nam je stalo.

Riječ je o energiji plodnosti, rasta i bujanja. Stoga promislite o tome koje sjeme želite posijati, što je to što u svom životu želite oploditi, uzgojiti kako bi proklijalo i naraslo.

Ovaj proljetni Mlađak podržava vas u njezi svog tijela i duše, on spaja nebo i zemlju, duhovno i materijalno. Za čim žudite u posljednje vrijeme?

Je li riječ o ljubavi ili vezi? Ako je odgovor potvrdan uzmite malo vremena i u tišini promislite o tome što želite živjeti u vezi? Je li riječ o osjećaju bliskosti, povezanosti, seksu, prijateljstvu…? Zapišite svoje želje, zapišite i sve one vlastite vrijednosti i vrline koje ste spremni dati svom partneru i odnosu. Osjetite ih, budite sigurni u njih. Na taj način dobivate jasniju viziju sebe u odnosu, a istovremeno manifestirate snagu svojih želja i potreba.

Želite li pak zarađivati više novaca, razmislite o tome koje su vaše vrijednosti i talenti koji bi vam mogli omogućiti dodatni posao ili povišicu. U čemu ste izvrsni? Preispitajte sustav samo-vrednovanja. Novac i to koliko zarađujemo često je  u korelaciji s tim koliko vrednujemo sebe i svoje poslovne sposobnosti. Što ih manje cijenimo i uzimamo li ih zdravo za gotovo, manje ćemo novca imati ili će nam on kliziti kroz prste. Što smo sigurniji u sebe, u svoje znanje i talente, novac će lakše pristizati u naš život. Otpustite grč i strah kad je novac u pitanju. Što ste uvjereniji da ga nemate dovoljno, manje će ga biti.

Mlađak u Biku je i potraga za sigurnošću. Često smo uvjereni da bi dobitak na jackpotu riješio sve naše probleme. Smatramo i da je lakše živjeti udvoje (računi, krediti, odgoj djece), nego biti sam, sigurnije je. Uvjerenja smo i da je naša sigurnost povezana s drugim ljudima i njihovim odnosom prema nama. No ona prava, autentična sigurnost ne ovisi o dobicima na lotu, vanjskim okolnostima i o tome jesmo li u braku ili smo sami. Ona se stvara unutar sebe i kad se jednom ustoliči nema toga što ju može poljuljati na dulje vrijeme.

Mlađak u Biku budi sva osjetila. Volite li mirise, boje, okuse, što vas uzbuđuje i inspirira na kreativno izražavanje? Uživajte u umjetnosti, kulinarstvu, vrtlarstvu, glazbi, plesu. Stvorite i oživite neku novu strast u sebi koja će probuditi i strast prema životu, osjećaj ispunjenosti i zadovoljstvo sobom. Bez strasti djelujemo potrošeno, umorno, često i tjeskobno. Strastvenim pristupom životu imamo osjećaj da ga uistinu i živimo.

Responsive text-61
Ovaj Mjesec nam poručuje, zastani malo, pogledaj što si sve dosad stvorio u svom životu, budi zahvalan na tome i prestani brinuti zbog onoga što nemaš. U ovome trenutku sve je kako treba biti. Fokusiraj se na ono što je tu i sada, zaboravi na ostalo. Venera kao vladar ove Mjesečeve mijene nalazi se u Ribama, pa je nužno okolnostima se prepustiti otvorenog srca.

Julijana Oremović, astrologinja i životna savjetnica
www.julijanaoremovic.com
www.facebook.com/julijanaoremovic/

AKCIJA!!! Polaris – polarizacijski disk

POLARIS – doživotni kućni terapeut: Energija koja iscjeljuje i pomlađuje!

S POLARIS-om u rukama postajete vrhunski iscjeljitelj bez ijednog dana obuke.

POLARIS disk pojačava priliv prirodne životne energije, tzv bioenergije.

On jednostavno višestruko pojačava dotok vitalne energije (bioenergije) u naš organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način.

POLARIS se može koristiti na način da punite energetske centre (tzv. čakre) koji su, po područjima, zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom – ili izravno na bolna mjesta ili tamo gdje imate problem.

Na polaris disk također možete staviti vrč s vodom. Za 30 min dobit ćete najmoćniji ljekoviti napitak. Umjesto mrtve i beskorisne vode, piti ćete živu i energiziranu vodu vrlo ugodnog okusa – piti ćete čistu energiju neophodnu vašem organizmu.

POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn

Prethodna objavaRadionice: “Druženje s Vilama” i “Rad s Anđeoskim kartama”
Slijedeća objavaZašto je tako teško oprostiti?
Julijana Oremović
Julijana Oremović je oduvijek istraživala astrologiju kojom se profesionalno bavi više od 20 godina. Dugi niz godina bila je glavna urednica poznatog astrološkog časopisa te redovito objavljuje članke na temu astrologije i horoskope.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.