160×600 text-47 lijevo

Danas, u utorak, 28.3. u 3 sata i 58 minuta pozdravio nas je Mlađak u znaku Ovna. U astrologiji ova Mjesečeva mijena obično je simbol umiranja starog i rađanja novog. Budući da će se odviti u Ovnu, znaku koji odvažno inicira, pokreće i poduzima, iskoristite ovu silovitu nebesku energiju kako biste započeli nešto novo.

Ponekad nije potrebno otići predaleko. Ne morate ubrzano raditi na osmišljavanju nekog novog poslovnog projekta ili brže bolje poslati poruku osobu koja vam se sviđa.

Ponekad je i više nego dovoljno krenuti ‘u sebe’. Promotrite što se u posljednje vrijeme odvijalo u vašem životu. Postoji li nešto s čime niste zadovoljni, nešto što biste htjeli promijeniti, a smatrate da bi vam to donijelo toliko željeni mir? Krenite! Možda želite prekinuti neku ovisnost, recimo o nikotinu ili o slatkišima. Odlučite li tako nešto danas i budete li dovoljno disciplinirani, mnogo ćete lakše odoljeti iskušenjima koja će vam se na tom putu nametati.

Ako ste u posljednje vrijeme učinili nešto na što niste ponosni, a time ste povrijedili sebe ili drugu osobu, bacite karte na stol. Pokušajte komunicirati s drugom stranom svoje osjećaje. Objasnite joj sebe, ne tražeći ništa zauzvrat. I zauzdajte ego koji bi mogao preuzeti igru, a da toga ne budete niti svjesni. Ne morate pobijediti da biste se osjećali kao pobjednik.

Ponekad se vrhunska pobjeda ostvaruje u otvorenom priznanju vlastitih propusta i savladavanju istih.

Ovo je Mlađak buđenja, preuzimanja inicijative, spremnosti na praštanje i otpuštanje, iskoračivanja u nešto novo. Budući da je Venera i dalje retrogradna pametno je suzdržati se od ulaska u novu vezu. No ako postoji neki problem u već postojećem odnosu, pozabavite se njime. Sada ga imate priliku iščupati zajedno s korijenom, odnosno u potpunosti riješiti neka sporna pitanja kako se ne bi ponovno vratila u vaš odnos. Budite iskreni i otvoreni te direktni, to je energija mladog Mjeseca u Ovnu!

Morate biti uporni i temeljiti. Činiti bez žurbe i nestrpljivosti, čemu ovaj Mlađak nije sklon. S njim trčimo pred rudo, tjera nas glad za ostvarenjem za pobjedom, dolaskom na cilj, pa smo skloni zanemariti sve one male korake koje je potrebno učiniti kako bi ostvarenje imalo čvrste temelje.

Primjerice možda vas netko toliko šarmira i osvoji, pa ćete bez mnogo razmišljanja uletjeti u tu priču. No tek po putu shvatit ćete kako ste preskočili toliko mnogo stepenica i da to nije ono što ste očekivali. Možda će dotična strana vaš pristanak shvatiti kao odobrenje za avanturu, a vi ćete misliti kako je toliko zainteresirana da želi nešto ozbiljno s vama. I tako nastaje nesporazum, u žurbi i pomanjkanju otvorene komunikacije.

Responsive text-61
Strast te hrabrost zauzimanja za sebe također je odlika ovog nebeskog fenomena.

Jeste li spremni izaći iz zone sigurnosti, pobijediti vlastite strahove?

Smijete li izgovoriti ono što mislite i osjećate?

Borite se za ono što u što vjerujete i ne odustajte od onoga što vam je bitno!

Julijana Oremović, astrologinja i životna savjetnica
www.julijanaoremovic.com

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.