„Više sam od onog za što me smatraš i ne pokušavaj me popraviti jer nisam slomljena.“

Mlad Mjesec uvijek je naša prva stepenica. Poriv. Nada s kojom krećemo. Bez obzira kako. Ponekad se nevješto zaplićemo o sebe. Nepoznati putevi kriju našu tamu. Čovjek je najiskreniji prema sebi kada je sam. Jer, postoji način da popričaš sa sobom. Makar ponekad i ne slušao rečeno. Iskotrljat ćemo se još ovog puta, a poslije kako bude…

Mlad Mjesec dočekuje nas na 19* znaka Škorpiona. Volim pritajeni ukus strasti koja nikad nije izgorjela. Nešto kao vječna slava pod kojom pokrivamo oči. Spuštamo poglede. U beživotinjskom smislu ona dotiče naše nebo. Trnci koje osjećamo, uvijek su tu. Zažive u nama na svaki spomen. A ne treba nam ga puno…

Mjesec u Škorpionu priča je o periodu u kojem možemo promijeniti stvari za koje smo mislili da nikad nećemo imati priliku. Drastični i tihi rezovi. Bez otpora. Bez borbe. Bez glasa i vapaja.

Situacije koje dolaze čine se neizbježnima. Vrebatori naših sudbina nikada ne spavaju. Nebo se pobrine za svaki naš korak ma koliko god se udaljili. Nešto u nama tjera nas na zaokret. Promjene. Novo izgaranje u već viđenim okolnostima. Skidamo kožu sa sebe kao eho glasova. Nešto što smo duboko zakopali, sada stoji u grlu. Bujica emocija i nikad izgovorenih riječi. Teatar naših drama. Unutarnji monolozi s kojim ustajemo i liježemo. To nečuvano pričanje u kojem ti šapćem o nečemu o čemu nemaš pojma. Slutim: imat ćeš jednom. Shvatiti ćeš značaj.

Zbog jake podrške Jupitera u Djevici sve što budete radili u narednim danima i sve odluke koje čvrsto donesete, ma koliko bolne bile, imati će podršku zvijezda. Koliko god se činilo teško ili traumatično ili kao nešto što ne možete, znajte da je sreća uz vas.

Svaka priča mora izaći na dobro, a dobro nije ono što želite, već ono što je najbolje za vas.

Kotrljate se u uspomenama. Možda jedan dio sebe ne umijete otpustiti. Grizete i ono grize vas. Neriješivi problemi u vama nisu problemi, samo situacije kojima nikad niste dali priliku. Ništa nije onako kako se čini. Svaka riječ sada ima trostruko značenje jer Merkur je u konjukciji s mladim Mjesecom, spreman da izverbalizira svašta. Slušajte instikt. Zapisujte snove. Na sanjate ih uzalud.
Mlad Mjesec u Škorpionu danas i u narednih 15 dana donosi energiju preobrazbe. Nekim stvarima se treba stati na kraj, a neke će pronaći svoj put. Mjesec teško pušta svoju emociju. Drži je čvrsto luđacki. Mjesto ljubavi gajimo posesivnost jer nismo drugačije naučeni. Trgamo se, a jedine rane nanosimo sami sebi.

Vrijedi pustiti sve. Ono što je suđeno, bit će vraćeno. Možda i ovih dana. Oživite svoje tamnice jer Mars ulazi u Vagu. Ili ćete zarobiti ili biti zarobljenik. Ponajviše sebe samih. Posljednji stadij pred plavetnilo. Hoćemo li se utopiti ili isplivati. Dio je koji moramo sami iskušati.

Najteže se pomaknuti s mrtve točke i urezbariti neki novi trag. Ali, učinite to. Progutajte najveći ponos zastao u vama i iskušajte sreću. Možda samo još jednom. Do kraja. Do dubine u kojoj vam ne postane jasno gdje se nalazite i zašto odavno niste otišli. Postoji razlog. Uvijek postoji. No je li dobar ili nije, otkrit ćete sami.

Mjesečev dispozitor Mars ulazi u Vagu. Na posljednjem stupnju Djevice još umije logički razlučiti što i kako. Ponekad iskritizirati i pretjerano, a sve iz straha. Jer snaga duše često je jača od fizičke snage.
Mjesec ima moć. Udovoljiti svojoj želji. Potrebi. Zariti nokte tamo gdje i pripadaju. Na rubu nečije kože. Znane. I najednom shvatite da neki tragovi nikad ne ostaju izbrisani. Prate vas. Iz svoje sjenke. I podsjećaju. Kao da tu još nečega ima…

Nedovršene priče imaju šanse. I najveći smrtnici umiju oživjeti, ako oživljavanje čine iz pravih razloga. Jer Jupiter umije poduprijeti svaku vašu ludost, ako ona dolazi iz vaših vena. Ako se bori s vašim otkucajima, ako je ispisana na vašem jeziku i ako živi u vašem dahu.

Ta življenja vam ovih dana možda nitko neće oprostiti. I nije ni bitno zašto. Transformacije koje dolaze neka budu odraz vaših života. Mogućnosti da još jednom krenete sa istog starta. Napravite rezove tamo gdje treba. Zašijete rane tamo gdje je boli. Pružite venu pomirenja. Jer ono u nama uvijek je jače od dodira.

Nemojte se zamijeniti s nekom strašću. Zamjenite se s nekom divljinom. Opustošite se. Prošetajte goli po rubovima svoje kože. Uzdahnite. Jer nikad vam nije bilo tako dobro.

„Bit ćemo na pola puta do negdje. Negdje gdje je ljubav mnogo više od imena…“

Astrolog: Astro Aisha

Art: Brooke Shaden

Prethodna objava10 stvari kojih se trebate sjetiti kad se osjećate zaglavljeno
Slijedeća objavaNakon ovog videa na smrt ćete gledati drugačijim očima
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.