Foto: Khusen Rustamov/pixabay.com
29. 11. u 13 sati i 18 minuta na nebu će se uprisutniti Mlađak u znaku Strijelca. Ultimativni je trenutak za vizualizaciju novih ciljeva, jačanje namjere i otpuštanja vezanosti uz prošlost i stare obrasce razmišljanja. Okovi prošlosti drže nas na mjestu, naše srce puno je želja koje se ne ostvaruju, a koje samo jačaju našu emocionalnu glad i nezadovoljstvo. Živimo negdje drugdje, i ne vidimo što je sad i ovdje, odgađamo stvari i osjećamo krivnju zbog toga.

Ovaj Mlađak sjaji kako bi nam pokazao novi put, kako bismo usmjerili svoj luk i strijelu prema novom cilju, promijenili fokus, odvažno počeli ispočetka slijedeći unutarnji vodič naše Duše.

Odlučimo li potražiti dublje značenje nekih događaja koji nas zaokupljaju, otključat ćemo jednu malu tajnu, dopustiti da potisnuto izađe na površinu i postat će nam jasno što je uzrok nekih naših patnji i briga. Suočavanje je ponekad teško i bolno, maske padaju, nema više iluzija, no ono što slijedi nakon buđenja je upravo ono što nam treba da se iscijelimo od tuge, boli i nezadovoljstva.
Mladi Mjesec u Strijelcu bit će naš posljednji ovogodišnji poziv na promjenu, nudeći nam priliku za iskorak iz kruga prošlosti, usmjeravajući naš pogled prema budućnosti. Ne možemo više ignorirati stvarnost, zatvarati oči pred istinom, zavaravati se da će biti bolje, dok mi stojimo na mjestu i čekamo bolja vremena. Bolja vremena se stvaraju iz dana u dan, počevši sada, baš u ovom trenutku. A sve počinje s odlukom!

Vrijeme je za slobodu, za oslobođenje, ne samo od negativnog utjecaja nekih okolnosti koje nas prate, već i od dugotrajnih i iscrpljujućih očekivanja i nadanja koja se, sada to postaje već vrlo izgledno, ipak neće ispuniti.
Kada si priznamo ono što jest, samo nas mali korak dijeli od neminovnosti promjene, od otpuštanja vezanosti zbog koje stagniramo, shvaćamo da možemo više i bolje, a zarazni entuzijazam Strijelca će nam u tome pomoći.

Zato sanjajte velike snove i strpljivo koračajte prema njihovom ostvarenju! Zbog toga smo i stvoreni!

Julijana Oremović, astrologinja

[email protected]

facebook.com

Prethodna objavaTranzit Saturna u Škorpionu: SMRT&SEKS – Otkrivanje najdubljih i najtamnijih stvari o sebi
Slijedeća objava3 načina kako se izvući iz blata beznađa
Julijana Oremović
Julijana Oremović je oduvijek istraživala astrologiju kojom se profesionalno bavi više od 20 godina. Dugi niz godina bila je glavna urednica poznatog astrološkog časopisa te redovito objavljuje članke na temu astrologije i horoskope.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.