Foto: pexels.com

Mladi Mjesec u Djevici pojavljuje se na nebu 17.09. Ovo je vrijeme da postanemo discipliniraniji i držimo se svojih namjera. Saturnov utjecaj na mladi Mjesec u Djevici poslat će nam pragmatične energije, kako bismo mogli postati svjesniji svojih granica, držati se realnih ciljeva i ulagati poseban trud. Vrijeme je za razvrstavanje prioriteta.

atma.hr – 78
Sunce i Mjesec se poravnavaju u Djevici pa je pravo vrijeme da svoje ciljeve shvatimo ozbiljnije i dobro razmotrimo detalje. Mladi Mjesec u Djevici tražit će od nas da se organiziramo. Vrijeme je za razvrstavanje prioriteta.

Pomoći će vam da razjasnite svoje veće ciljeve i pomoći vam u stvaranju opipljivih planova. Saturn će također formirati trigon sa Suncem, što će pokretati našu produktivnost.

Ovo je vrijeme da postanemo discipliniraniji i držimo se svojih namjera. Saturnov utjecaj na mladi Mjesec u Djevici poslat će nam pragmatične energije kako bismo mogli postati svjesniji svojih granica, držati se realnih ciljeva i ulagati sav naporan posao.

Ova 3 znaka zodijaka imat će najviše uspjeha tijekom ovog perioda!

atma.hr – 75Djevica

Mladi Mjesec u vašem znaku trenutak je u kojem započinju velike mogućnosti za rast. Fokusirat ćete se više na sebe, iako na to niste baš navikli. Noć mladog Mjeseca najbolje je vrijeme za stvaranje namjera koje su vezane za podizanje samopoštovanja.

Pronađite projekte na kojima ćete raditi i koji služe vašoj misiji. Svemir se poravnava kako bi vam pomogao da steknete jasnoću vezane za fine detalje. Stvorite čvrste planove i započnite s prvim koracima.

atma.hr – 39

Jarac

Mladi Mjesec u Djevici bit će najkorisniji za Jarce, jer će im proširiti vidike. Bit ćete puni inspiracije i spremni da se odlučite na proračunate rizike.

Rizici na koje se odlučite pod ovim mladim Mjesecom mogu donijeti vrijedne nagrade! Izađite iz svoje čahure i istražite nove ideje i iskustva. Neka vas vaša intuicija vodi prema novijim teritorijima i neka vaša odlučnost bude vaša stijena.

Bik

Mladi Mjesec u Djevici donosi vam sjajne mogućnosti, sreću, uspjeh i produktivnost. Ako ste razmišljali o tome da zabavni hobi pretvorite u nešto više, vrijeme je da počnete raditi na tome.

Pozabavite se svojim projektom i razradite detalje. Sav trud bit će višestruko nagrađen!

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

31 ANĐEOSKE PORUKE

Dr. Doreen Virtue: ANĐEOSKE PORUKE

Priručnik i karte za proricanje

Ove karte za proricanje donose nevjerojatno precizne anđeoske poruke upućene vama i drugima. Svaka karta sadrži prekrasne slike anđela, te poruku koju vam anđeli žele prenijeti.

Pomoći će vam da shvatite svoju životnu zadaću, da prepoznate srodnu dušu, kakav posao izabrati, gdje živjeti, te odgovore na ostala važna životna pitanja.

Dr Doreen Virtue je osmislila ove karte prema svojim vidovnjačkim sposobnostima te je koristila najčešća pitanja i anđeoske odgovore kako bi stvorila jedinstveni set karata s vodičem za proricanje.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here