Što kad biste mogli vidjeti svog partnera kako će izgledati za 30, 50 ili 80 godina? Donedavno ste mogli samo zamišljati kako ćete izgledati nakon toliko godina zajedničkog života. Ali sad, uz pomoć vrsnih kozmetičara, imamo mogućnost, barem naizgled, replicirati proces starenja u nekoliko minuta.

Kristie i Tavis su zajedno 8 godina i planiraju se uskoro vjenčati. Budući da su u kasnim dvadesetima mislili su da bi bilo zabavno ‘postariti se’ prije izgovaranja svojih zavjeta. Umjetno su ostarili kozmetičkim tretmanom i perikama kako bi izgledali kao da imaju 50, 70 i 90 godina.

U dvadesetima prije mekaovera

young-makeover1

U pedesetima

50s
U sedamdesetima

70s

Kako vam ne bi pokvarili dojam, ako želite vidjeti kako bi izgledali u svojim devedesetima – pogledajte video

Ovaj video nas navodi da cijenimo ljude oko nas u životu. Vrijeme tako brzo leti i kada ste u svojim devedesetima, jedina stvar koja će vam biti važna su ljudi koje imate u svom životu, uspomene koje imate s njima i mudrost koju ste stekli svojim iskustvom.
Prethodna objavaŠvedska uvodi 6-satno radno vrijeme! Je li to znanstvena fantastika za Hrvatsku?
Slijedeća objavaZdravlje na dlanu vaše ruke!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.