Metodu detoksikacije organizma od svih toksina koje je tijelo godinama pa i cijeli život nakupljalo, ako ste zdravi primjenjujte po potrebi, a za pacijente s teškim bolestima se preporučuje jedanput tjedno. Metodu ledene plahte može dakle primjenjivati i zdrava osoba ali je tehnika posebno učinkovita za pacijente s karcinomom. Razvio ju je poznati dr Schulze.

Za ovu metodu morate imati pomagača. Evo kako izgleda postupak u tri koraka:

PRVI KORAK

Uđite u kadu punu VRUĆE VODE. Treba biti vruća, ali ne toliko da vas opeče, već koliko može se izdržati. Prije nego što uđete u kadu, u vodu ubaciti po šaku usitnjenog korijena đumbira, čili paprike i suhe gorušice. Predio genitalija dobro namažite vazelinom, da biste ga zaštitili. Biljna ulja nisu od koristi. Ljutu papriku, đumbir i gorušicu treba staviti prvo u kesice pa onda u vodu. Ako ih ne stavite u vrećice, začepit će se odvod i nastat će nered. Ako nemate nekih krpa, najbolje je izrezati na kvadrat jednu staru majicu i u nju staviti začine, po mogućnosti usitnjene, ili u bilo kojem obliku. Stavite u to, zavežite nekim konopčićem, ubacite u vrelu kupku i nekoliko puta stisnite tijekom deset minuta, prije nego što uđete u kadu.

Da biste još brže povisili temperaturu, pijte VRUĆE BILJNE ČAJEVE dok ste u kadi.

Najbolji su gorki diaforetični (koji povisuju temperaturu) čajevi od: stolisnika, đumbira ili hajdučke trave. Izaberite.

Popijte što više šalica čaja, ali minimum je šest. Ako vam se vrti u glavi ili imate osjećaj kao da ćete pasti u nesvijest, neka vam netko na čelo stavi HLADAN ručnik. Također, postoje i dvije vrste TINKTURA koje morate imati pored sebe: tinkturu od čili paprike i tinkturu od lobelije. Paprika sprječava da dođe do nesvjestice, a lobelija zaustavlja grčeve koji se ponekad javljaju po cijelom tijelu.

Neka vam pomagač ubrizga u usta tinkturu od ljute paprike ako vam se vrti ili se osjećate kao da ćete pasti u nesvijest. To će vas povratiti. Kada dođete do točke da više ne možete izdržati ni sekundu više, vaš pomagač vam treba pomoći da izdržite još 5 minuta. Do tada ćete možda biti u suzama. Kod većine ljudi je tako.

Kada izađete iz kade, vaš pomagač vas treba omotati u plahtu koja je bila u HLADNOJ vodi. To treba biti plahta koji je stajala u deset kilograma leda. On nije prohladna, već ledeno hladna. Vi to nećete ni primijetiti. Vi ćete biti skroz na drugom svijetu u mislima. Poslije toga, pomagač vas treba smjestiti u krevet i prijeći na sljedeći korak.
DRUGI KORAK

Krevet se spremi tako što se preko madraca stavi plastični ili gumeni nepromočivi materijal, a preko toga plahta od pamuka, vune, platna ili svile (bilo koji materijal što diše, samo ne sintetika).

Trebate biti uvijeni u čistu, bijelu, PAMUČNU plahtu bez sintetike, veličine dva puta veće od kreveta, koja je prethodno bila potopljena u ledenoj vodi. Krajeve plahti treba zavezati, tako da je ne možete skinuti. Ta plahtu će UPITI OTROVE koje će vaša koža izbaciti, kao posljedicu tople kupke.

Na to, onako uvijeni u ledenu plahtu, legnete, pa se preko vas stavi još jedna suha plahta bez sintetike. Preko toga se potom pokrijete dekama od vune.

TREĆI KORAK

Stopala su otkrivena. Ona i članci se namažu maslinovim uljem, a oblog od češnjaka s octom, stavlja se na tabane, u cilju sprječavanja bilo kakve vrste infekcije. Koristite gazu od oko 5 cm ili iskidajte neku bijelu pamučnu krpu da vam posluži kao zavoj i zadržati pastu na tabanima. Preko toga obujte bijele pamučne ili vunene čarape. Potom se preko stopala ponovno stavlja hladna, vlažna plahta. Kraj te plahte bit će zavezan, tako da ćete biti kao u jednoj vlažnoj kesi.

Preko toga se stavljaju suhe plahte i deke, kako bi vam bilo toplo.

U takvom položaju OSTAJETE PREKO NOĆI.
Ako vam se bude išlo u WC, slobodno mokrite u krevetu (stavili ste nepromočivu podlogu), nemojte sklanjati plahtu. Mokraća neće ništa poremetiti, a nije vrijedno toga da se sve sklanja i oblog od češnjaka ponovo primjenjuje.

Do jutra plahte će biti obojene raznim bojama uslijed izvlačenja otrova iz vašeg tijela. Dr. Christopher je rekao da oni nekad poprime sve nijanse ljubičaste, žute, crne i zelene. To su toksini koji su godinama bili u tijelu oboljele osobe, a ponekad i cijelog života do tada!!!

Ujutro se uz pomoć TOPLOG OCTA i VODE (pola-pola odnos) dobro obrišite kako bi se iz pora otklonili ostaci toksina.

Zatim obucite čistu odjeću i malo legnite.

Možete samo piti sokove od voća i povrća, biljne čajeve i dosta negazirane vode, kao i voće jedan do tri dana, u cilju kompletnog pročišćenja tijela.

tinkturedrsulca.com