Foto: pixabay.com

U tišini duše, ispod neprestanog brbljanja uma, možemo se ponovno povezati sa živim silama Svemira, naučiti njihov jezik, čuti njihove priče i pjesme, otvoriti se njihovoj mudrosti i prenijeti poruku ljudskim bićima da je Zemlja živa i da krvari iz rana koje smo joj prouzročili.

Uvijek govori dobro o drugima…
Da bismo to učinili, moramo sami postati Glasovi izvora – i Glasovi rijeka, zagađenih mora; Glasovi stabala i umiruće, desetkovane šume; Glasovi ptica i životinja, čiji glasovi svake godine postaju sve tiši zbog toga što industrijski razvoj sve više i više vrsta odvodi u vječnost izumiranja.

To je zadatak u kojem svi ljudi moraju sudjelovati, bez obzira na spol, ali žene, koje su pretrpjele isto ranjavanje kao i planet, imaju jedinstvenu poziciju da suosjećaju s našom Majkom Zemljom i da govore u ime svih njezinih stvorenja.

Moramo govoriti u ime Zemlje kao majke, kćeri, učitelji, poslovne žene, znanstvenici, službenici, odvjetnici, radnici ili koju god ulogu imamo u svijetu.

Moramo dopustiti da se njezin glas čuje u svakom mediju u kojem se najljepše izražavamo: u riječima, glazbi, umjetnosti, rukotvorinama i u okruženjima u kojima se nalazimo svaki dan, bilo da se radi o domu, uredu, školi, sudu, sveučilištu, tvornici ili polju.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Postati glasnogovornik Zemlje ne znači nužno biti aktivist ili uključiti se u politički proces, iako se mnogi osjećaju pozvanima da govore za Zemlju na ovaj način.

To je stvar prepoznavanja, jer smo intrinzični dio Zemlje, njezina potreba za iscjeljenjem nije različita od naše vlastite.

Živeći svoje živote u svijesti o svetosti Zemlje i prepoznajući svoju međuovisnost s njom u svemu što radimo, prirodno donosimo različite odluke o načinu na koji živimo: što jedemo, gdje kupujemo hranu, što nosimo, kakvu vrstu prijevoza koristimo; kako zagrijavamo ili hladimo naše domove; kakav posao radimo, kako odgajamo našu djecu.

U svakom području života, svjesnost da smo neodvojivi od Zemlje, neizbježno će nas natjerati da izaberemo put koji najbolje služi i nama i planeti.

Uvijek govori dobro o drugima…
Taj pomak u percepciji prirodno nas vraća našem istinskom sebstvu, jer je naše “tlo bića” ukorijenjeno u živom Svemiru jednako sigurno kao što je drvo ukorijenjeno u tlu i teče iz istog izvora života kao i sve rijeke u svijet.

Na kraju, oni čije živote dodirujemo također će početi percipirati Mrežu života na ovaj novi, ali istovremeno i stari i poznati način, osjećat će to kao svoj istinski dom, izvorni majčinski izvor svih dobara – i obnova izgubljene zemlje može početi.

Mara Freeman/Prophetic Voices of Sisters of Honua/mysticmamma

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

50 SAL RACHEL ZEMLJINE PORUKE

Sal Rachele: ZEMLJINE PROMJENE

Poruke kanalizirane od Utemeljitelja o najvažnijim događanjima 2012.-2017.-2030.

Što se točno događa na Planetu Zemlji u ovom dobu? Kuda ide Planet Zemlja i mi kao njeni stanovnici? Zašto imamo osjećaj da dan proleti, a da nismo ni trepnuli? Zašto imamo sve manje vremena, a sve više obaveza? Zašto se sve oko i unutar nas ubrzalo? Zašto su ljeta ekstremno vruća i prepuna sušnih razdoblja, a zime prepune oborina i sve hladnije?

Ova knjiga sadrži odgovore na pitanja tko, što, kako, kada i zašto se Zemljine promjene događaju, sada i ovdje.

Cijena: 153,00 kn 137,70 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.