Tko ste vi? Zašto ste se odlučili utjeloviti ovdje u ovom trenutku u ovom vremenu? Koje lekcije želite naučiti na ovom duhovnom putu?
U nekom trenutku u našim prošlim životima, počinjemo biti vezani za naša imena i počinjemo razvijati identitet na temelju onoga što volimo ili ne volimo, stimulirani različitim podražajima i iskustvima (ili njihovim nedostatkom). Ponekad gravitiramo aktivnosti ili nekom interesu ne znajući zašto.

Na primjer, medicinska sestra može proživjeti cijeli svoj život ne shvaćajući koliko iscjeljuje svojim rukama. Postoji velika šansa da su takvi ljudi u prošlom životu bili iscjelitelji neke vrste, ali u ovoj inkarnaciji su razvili svoj identitet unutar područja sestrinstva.

Postoji mnogo zanimanja koja kreativno rade sa svojim rukama – poljoprivrednici, glazbenici, kuhari i umjetnici. To je pravi duhovni dar i sposobnost, a mnogi to vide samo kao način života. Ipak, još uvijek se netko može zapitati: “Tko sam ja?”

Da li slavna rock zvijezda ima čišću dušu od beskućnice? Je li nečiji duhovni put važniji? Sigurno ne, ali u oba slučaja, njihov identitet je podcijenjen ili precijenjen od strane društva i obrazovnog sistema koje veću važnost pridaje socijalnom statusu, materijalizmu i egu od zajedničke dobrobiti čovječanstva.

Možda je ta beskućnica prerušeni anđeo? Što ako nas je naš Stvoritelj odlučio posjetiti i pojavio se kao beskućnik? Da li bi mi to primijetili?
Moj identitet u ovoj inkarnaciji vodi se pod imenom Gregg Prescott. Između ostalog, u jednom trenutku, bio je veliki sportski fanatik koji se također bavio umjetnošću i glazbom. On je dijete i obiteljski terapeut, napisao je patent program za socijalnu skrb, kreator je In5D portala i otac je lijepe kćeri, ali to su samo akcije i postignuća koja su povezana s imenom i trenutnom inkarnacijom.

Gdje je vas odveo vaš duhovni put? Pierre Teilhard de Chardin najrječitije je to opisao: “Mi nismo ljudska bića na duhovnom putu. Mi smo duhovna bića na ljudskom putu. ” To doista daje životu perspektivu. Mnogi od nas ni ne shvaćaju koliko smo u duhovnom smislu svi uzvišeni!

Mi lako zaboravimo bezuvjetnu božansku čistoću koju smo osjećali kada smo se vratili na Izvor i kako smo svi prekrasni i savršeni! Trebamo se zapitati: “Koliko puta sam se inkarnirao ovdje kako bi doživio ovu trodimenzionalnu stvarnost i zašto se uvijek iznova vraćam !?”

Prije nego što smo utjelovljeni ovdje, pitam se koliko nas je reklo: “Sjetit ću se svega u vezi bivanja s Izvorom!” prije nego nam je sjećanje skriveno u našim staničnim sjećanjima? To je sve dio duhovnog putovanja na koje smo svi pristali u ovom trenutku, prostoru i vremenu.
Nije slučajno da smo sada svi ovdje. Svatko od nas je kumulativni fraktal svega doživljenog. Drugim riječima, mi smo i rock zvijezda i beskućnica. Mi smo svih rasa i nacionalnosti, zajedno sa svim živim biljkama i životinjama. Mi smo svako postojeće djelovanje, iskustvo i emocija.

Dakle, tko ste vi i što je još važnije, možete li se sjetiti tko ste?

Gregg Prescott

in5d

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 02.10.2015.
Slijedeća objava5 znakova da prolazite kroz “krizu” identiteta
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.