Idealan poklon za posebnu mušku osobu u vašem životu! Ova predivna narukvica je izrađena je u kombinaciji tirkiznog kamena (8 mm, 6 mm) i tibetanskog srebra nanizanog na rastezljivu gumicu. Donosi mir, sreću, radost i ljubav.

Tirkiz je moćan zaštitnik i iscjelitelj koji donosi sreću, radost i ljubav. Kamen je koji štiti, a kao talisman se koristi od pamtivijeka.

Tirkiz potiče duhovno usklađivanje i poboljšava komunikaciju s fizičkim i duhovnim svijetom. Kad se stavi na treće oko pojačava intuiciju i meditaciju. Raspršuje negativne energije i čisti elektromagnetni smog, pružajući zaštitu od zagađivača u okruženju.

Balansira i usklađuje sve čakre sa suptilnim tijelima i prilagođava fizičku ravan duhovnoj. Ovo je kamen empatije i ravnoteže. Potiče samorealizaciju, kreativno rješavanje problema i smiruje živce kod javnih nastupa.

Psihološki, tirkiz je kamen koji daje snagu. Razgrađuje mučenički stav i samo – sabotažu. Mentalno, tirkiz daje unutarnju smirenost, istovremeno zadržavajući pozornost, te potpomaže kreativno izražavanje. Emotivno, tirkiz stabilizira promjene raspoloženja i donosi unutarnji mir.

Stimulira romantičnu ljubav. Fizički, tirkiz je odličan kamen za iscrpljenost, depresiju i napade panike. Štiti od vanjskih utjecaja i zagađivača u atmosferi.

Jača imunitet i regenerira tkivo, podržava apsorpciju hranljivih materija, ublažava infekcije, iscjeljuje cijelo tijelo, posebno oči. Smanjuje povišenu kiselost i ublažava giht, reumatizam, dobar je za želudac. Također ima protuupalno i detoksikacijsko djelovanje i ublažava grčeve i bol.

Muška narukvica Put Samoostvarenja

Perle tirkiza i elementi tibetanskog srebra nanizani na rastezljivu gumicu.

Tirkiz je moćan zaštitnik i iscjelitelj koji donosi sreću, radost i ljubav, kamen empatije i ravnoteže.

Kao talisman se koristi od pamtivijeka. Balansira i usklađuje sve čakre.

Cijena: 140 kn

Prethodna objavaBudite spremni: Koji mjesec u 2018. godini je najgori za vaš horoskopski znak?
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 02.03.2018.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.