Muška narukvica Putnik kroz vrijeme – Opsidijan i srebro

99

Ova predivna narukvica je izrađena od perli pahuljičastog opsidijana (6 mm) i elemenata tibetanskog srebra nanizanog na rastezljivu gumicu. Pruža snažnu zaštitu, duboko iscjeljenje duše, uklanja negativnost.

Opsidijan je kamen bez granica i ograničenja.

Pruža snažnu zaštitu, duboko iscjeljenje duše, te je odličan za uklanjanje negativnosti. Djeluje vrlo brzo i velikom snagom. Olakšava povratak u prošlost i iscjeljuje bolne emocije ili traume koja je još uvijek imamo u sadašnjosti.

Snažan je čistač psihičkog smoga stvorenog unutar aure, te je odličan kristal za duhovni ili iscjeljujući rad. Izvlači mentalni stres i napetost. Donosi jasnoću uma i briše konfuziju. Promiče osobine samilosti i snage.

Stvara uzemljujuću vrpcu iz donje zemaljske čakre do centra zemlje, upija negativnu energiju iz okruženja i daje snagu u trenucima kad je potrebna. Koristan je za naročito osjetljive ljude. Blokira psihičke napade i otklanja negativne spiritualne utjecaje.

Eliminira energetske blokade i opušta napetost, ugrađujući psihološku sjenku u cjelinu, da bi donio spiritualni integritet. Usidrava duh u tijelo. Ovaj kamen stimulira rast na svim nivoima.

Donosi jasnoću uma i razbistrava zbunjenost i ograničavajuća uvjerenja. Odbija negativnost i raspršuje misli koje nisu ispunjene ljubavlju. Olakšava otpuštanje starih ljubavi i pruža podršku tijekom preobražaja. Probija mentalne barijere i razgrađuje mentalno uvjetovanje. Može sakupiti rasutu energiju i potaknuti emotivno oslobađanje.

Muška narukvica Putnik kroz vrijeme

Perle pahuljičastog opsidijana (6 mm) i elementi tibetanskog srebra nanizani na rastezljivu gumicu.

Pruža snažnu zaštitu, duboko iscjeljenje duše, uklanja negativnost.

Dužina: 20 cm

Promjer: 7 cm

Cijena: 130 kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.