Idealan poklon za posebnu mušku osobu u vašem životu!

Ova predivna narukvica je izrađena je od hematita i tibetanskog srebra. Donosi unutarnji mir, životnu snagu, energiju i vitalnost.

Hematit dovodi u harmoniju um, tijelo i duh. On je osnovni kamen zemljine energije, svojim vibracijama donosi životnu snagu, energiju i vitalnost. Donosi nam unutarnji mir, osjećaj topline i zaštitu Majke Zemlje.

Pomaže u kritičnim situacijama kad smo iscrpljeni ili teže bolesni, aktivira naše sakrivene rezerve i jača organizam novom životnom energijom.

Donosi mentalnu organizaciju, vrlo je prizeman i umirujući. Potiče temeljno razmišljanje, logiku i matematiku. Poboljšava pamćenje, daje originalno razmišljanje. Uklanja negativnosti, potiče izdržljivost i hrabrost. Uravnotežuje tijelo, um i duh.

Naročito je učinkovit za uzemljenje i zaštitu. Raspršuje negativnost i sprječava da negativna energija uđe u auru, vraćajući mir i harmoniju u tijelo.

Psihološki, hematit podiže samopouzdanje i sposobnost preživljavanja, pojačava snagu volje. Koristan je za prevladavanje ovisnosti.

Mentalno, hematit stimulira koncentraciju i usredotočenost. Poboljšava pamćenje i originalnu misao. Povezan je s korijenskom čakrom, uzemljuje višak energije i djeluje kao stabilizirajuća sila.

Muška narukvica Vitalnost

Perle hematita (8 mm i 6mm) i elementi tibetanskog srebra nanizani na rastezljivu gumicu.

Donosi unutarnji mir, životnu snagu, energiju i vitalnost.

Cijena: 150 kn

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here