Idealan poklon za posebnu mušku osobu u vašem životu!

Ova predivna narukvica je izrađena je u kombinaciji crnog i pahuljičastog opsidijana i tibetanskog srebra. Pruža snažnu zaštitu, opušta napetost, daje snagu.

Opsidijan je kamen koji pruža duboko iscjeljenje duše. Pruža snažnu zaštitu, te je odličan za uklanjanje negativnosti. Također je odlična zaštita od psihičkih napada. Snažan je čistač psihičkog smoga stvorenog unutar aure, te je odličan kristal za duhovni ili iscjeljujući rad.

Blokira psihičke napade i apsorbira negativne energije iz okoline. Izvlači mentalni stres i napetost. To potiče rast na svim razinama, pozivajući istraživanje nepoznatih i otvaranje novih horizonata. Donosi jasnoću uma i briše konfuziju. Promiče osobine samilosti i snage.

Stvara uzemljujuću vrpcu iz donje zemaljske čakre do centra zemlje, upija negativnu energiju iz okruženja i daje snagu u trenucima kad je potrebna. Koristan je za naročito osjetljive ljude. Blokira psihičke napade i otklanja negativne spiritualne utjecaje.

Opsidijan eliminira energetske blokade i opušta napetost, usidrava duh u tijelo. Ovaj kamen stimulira rast na svim nivoima. Potiče smirenost i unutarnji fokus. Odbija negativnost i raspršuje misli koje nisu ispunjene ljubavlju. Olakšava otpuštanje starih ljubavi i pruža podršku tijekom preobražaja.

Muška narukvica – Vrijeme izazova

Perle crnog i pahuljičastog opsidijana (6 mm) i elementi tibetanskog srebra nanizani na rastezljivu gumicu.

Pruža snažnu zaštitu, opušta napetost, daje snagu.

Dužina: 20cm/Promjer: 7cm

Cijena: 130 kn

Prethodna objava26.02 do 03.03. – Veliki vodeni trigon: Evo na koga će najviše utjecati!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 28.02.2018.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.