To su definitivno muškarci koje želite u svom životu! Slušajte. Znam da bi to moglo zvučati ludo, ali postoje muškarci koji će se doista prema vama lijepo odnositi, baš onako kako zaslužujete, kao prema apsolutnoj kraljici.

Uvijek govori dobro o drugima…
Ako pronađete te muškarce, nemojte pustiti da odu. Ali kako bismo vam pomogli da pronađete takve muškarce, sastavili smo popis znakova zodijaka koji imaju ove predivne osobine.

Iako ne možemo očekivati kraljevski tretman od svih, ne možete zanemariti činjenicu da je jako lijepo kad se osjećate kao princeza i to muškarca čini poželjnijim.

Neki horoskopski znakovi su vrlo posvećeni svojim partnerima, dok drugi znakovi ne osjećaju potrebu da uzdižu poziciju svojih partnera, kako bi izrazili svoju ljubav. Možda im značite puno, ali neće se pridržavati svega što tražite, stoga nema kraljevskog tretmana.

Pogledajte ovaj popis kako biste saznali koji će vas muškarci tretirati kao kraljicu i koji to neće činiti.

75Rak

Rak voli razmaziti svog partnera i priuštit će mu sve što želi. On je ovisan o toplim osmjesima i poljupcima koje će dobiti zauzvrat, piše The minds journal.

Bez obzira što želite, vaš partner Rak će tu želju sigurno ispuniti.

Jarac

Jarac se čini ozbiljnim, ali je zapravo jako mekan. On će vam se klanjati i darovati vam svu raskoš koju zaslužujete u životu.

To je njegov način pokazivanja predanosti.

Lav

Lav uživa u pažnji i maženju, stoga budite sigurni da će se tako odnositi i prema svojoj partnerici. Očekujte mnogo darova i otmjenih večera.

Lav zna što treba učiniti kako bi njegova princeza bila sretna. Odnosit će se prema vama tako dobro da ćete postati središte svake pozornosti.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Bik

Bik voli ugađati svojoj partnerici, ali njegov stil je malo drugačiji. Umjesto bogatih darova i masaža, pokazat će svoju ljubav kroz podršku, brigu i odgovornost.

S njim ćete se osjećati zaista voljenima.

Ribe

Ribe će učiniti sve kako bi se njihova partnerica osjećala posebno. Oni ne škrtare kada je u pitanju romantika. S bajkovitim vizijama očekujte puno buketa, otmjenih večera i iznenadnih putovanja.

Bez obzira koliko je zaposlen, muškarac Riba će uvijek biti uz vas. Jako je pažljiv. Učinit će sve što je u njegovoj moći kako bi pokazao kako je sposoban učiniti vas sretnima.

Djevica

Muškarac rođen u znaku Djevice neće činiti ništa posebno da bi pokazao koliko ste mu posebni, ali njihove suptilne geste i promišljenost govore sve.

Vi ste njihova princeza i možete to primijetiti kada vam otvaraju vrata, izvlače stolicu ili kada šalje slatke poruke u kojima govori kako misli na vas. On je vrlo sladak i drag.

Uvijek govori dobro o drugima…
Škorpion

Muškarci rođeni u znaku škorpiona su intenzivni i vrlo strastveni. Iako biste mogli biti njihova kraljica, najbolje je ne očekivati ​​puno ugađanja od njih cijelo vrijeme. Nije sklon romantičnim, maštovitim gestama, ali će vas zato u krevetu obožavati poput božice.

Sva njegova pažnja i pohvale izlijevaju se tijekom intimnih trenutaka i tada zaista možete osjetiti koliko mu značite. U drugim će se slučajevima smatrati ravnopravnima.

Vaga

Svi znamo da Vaga želi zadovoljiti druge ljude. Ali on vam neće ugađati cijelo vrijeme samo zato što to vi tražite.

Lijepo će se odnositi prema vama, s ljubavlju, ali neće vas staviti na postolje.

Vodenjak

Vodenjaku je važna duboka povezanost i istinska ljubav. Njemu su darovi površna stvar.

On želi da oboje uložite jednak trud u vezi i želi da budete s njim zbog toga što on jest, a ne zbog darova.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Strijelac

Strijelac je avanturista i voli se zabaviti. Povremeno voli slatke darove i izlaske.

Želi imati snažnu, lijepu vezu i ne osjeća se kao da je vaša dadilja.

Blizanci

Ne biste trebali očekivati ​​od njega kraljevski tretman. Držat će vas za ruke i voljeti vas, ali konstanto ugađanje nije njegova domena.

On misli kako su takve stvari dosadne i posebna iznenađenja čuva samo za posebne prigode.

Ovan

Ovan želi romantičan i ravnopravan odnos.

On misli da je potrebno povremeno partneru ugađati s darovima, jer u suprotnom, to se čini previše materijalističkim.

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

69 ŽENSKO TIJELO ŽENSKA MUDROST

ŽENSKO TIJELO, ŽENSKA MUDROST

Stvaranje tjelesnog i emocionalnog zdravlja

S pravom možemo reći da je ova knjiga biblija ženskog zdravlja. Ona budi iscjeljenje, samopoštovanje i razumijevanje na najdubljim razinama i pomaže nam da se oslobodimo strahova uzrokovanih pogrešnim predodžbama.

Dr. Northrup ukazuje na istinsko iscjeljenje: povezivanje tjelesnog i duhovnog, psihe i some u skladnu cjelinu. U tome nas treba voditi unutarnji glas i mudrost tijela koju medicina, nažalost, sustavno zanemaruje.

Cijena: 165 kn - Kupi ovdje

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.