Neale Donald Walsch održat će uz seminar “Promijenite emocije prije nego one promijene vas” i dodatne Večernje lekcije u Zagrebu 24.03. i 27.03.

Osim što će nam na cjelodnevnom seminaru prenijeti djelotvorne tehnike i informacije, imamo jedinstvenu priliku slušati i niz predavanja pod nazivom Večernje lekcije. 

Zbog velikog interesa za predavanjima, jedan od najpoznatijih autora duhovne književnosti pomoći će nam kako da ovladamo dodatnim alatima koji nas podržavaju u razvoju svijesti i rješavanju životnih izazova. 

Večernje lekcije nadovezuju se na temu glavnog cjelodnevnog seminara i zasebnog su karaktera. Neale Donald Walsch na primjenjiv će način dodatno educirati prisutne kako i u materijalnom svijetu živjeti duhovne, ispunjene i sretne živote.

“Većina ljudi je dosta hrabra. Zapravo, velika je šansa da ste i vi takvi. Znate li kako to znam? Jer čitate sad ove riječi! Samo hrabra osoba bi to radila. Govorim o emocionalnoj hrabrosti, a to ste baš vi! Hvala vam na tome.” – Neale Donald Walsch

Lokacija: Zagreb, Hotel Antunović

Vrijeme: 18.00

Trajanje: 3 – 4 sata

Ulaznice možete kupiti OVDJE

Prethodna objavaOvako pripremajte vodu koja će vas puniti čistom energijom!
Slijedeća objavaVenera u Ovnu (od 07. do 31. ožujka) – Mnogi će se zaljubiti u nekoga na koga do tada nisu ni pomislili!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.