Ljetni intenzivi IPD Centra na Hvaru namijenjeni su svima kojima je blizak pojam “rad na sebi” i koji žele dublje upoznati samog sebe i istražiti svoj unutarnji svijet.

Intenzive smo kreirali s namjerom da omogućimo i podržimo siguran prostor za dubok i transformativan rad na sebi, kao i mogućnost za povezivanje sa samim sobom i s drugima. Radimo već godinama u mirnom, mediteranskom ambijentu resorta Fontana pored malog otočkog gradića Jelse na otoku Hvaru gdje za naše polaznike i njihove obitelji imamo izuzetno povoljne cijene smještaja.

TEME INTENZIVA I TKO IH VODI
Ljetni intenzivi na Hvaru obrađuju 4 ključne dimenzije koje nas određuju kao biološko, emocionalno i socijalno biće, određuju kvalitetu naših života, kao i stupanj sreće i zadovoljstva u životu. Teme intenziva su: ŽIVOTNOST, GRANICE, KONTAKT i UŽITAK, a ove godine po prvi put uvodimo i Konstelacijski intenziv – Život kao transgeneracijsko iskustvo, kao i Intenziv Osobnog razvoja za polaznike e-OR-a.
Radionice vode iskusni terapeuti i terapeutkinje IPD Centra uz asistenta/ice s terapeutskog treninga škole za Integralnu tjelesnu psihoterapiju.

ŠTO MOŽETE OČEKIVATI?
Kroz radionice tijekom 5 dana, integriramo i ispreplićemo razne tehnike osobnog razvoja koje namo omogućavaju upoznavanje funkcioniranja našeg podsvjesnog sustava na teme radionica i otkrivanje vlastitih dimenzija koje još nismo znali o sebi. Radionice podrazumijevaju puno pokreta i plesa, vježbe u parovima ili u grupi, kontakt sa sobom kroz kreativne vizualizacije i vođene meditacije, a sve zasnovano na elementima i tehnikama Integralne tjelesne psihoterapije (ITP). Svaki intenziv je jedno novo iskustvo jer su energija grupe i grupna dinamika svojevrsni inkubator u kojem za svakog sudionika nastaje jedno novo i iscjeljujuće iskustvo.

CIJENA INTENZIVA

Cijena Ljetnih IPD intenziva iznosi 2000 kn ili 270€. Kotizacija se plaća po predračunu, ili na samom intenzivu.

Pozivamo vas da nas slobodno kontaktirate na: [email protected]  ili na +385919620000 (Marina), kako bi vam mogli odgovoriti na sva vaša pitanja.

DATUMI INTENZIVA

Intenziv Granice: 26.06.-03.07.
Vrijeme: radimo jedan dan prijepodne od 9:30-14:30, a drugi poslijepodne od 15-20h

Intenziv Životnost: 26.06.-03.07.
Vrijeme: radimo jedan dan prijepodne od 9:30-14:30, a drugi poslijepodne od 15-20h

Intenziv Kontakt: 03.07.-10.07.
Vrijeme: 9.30-14.30

Intenziv Konstelacije: 10.07.-17.07.
Vrijeme: radimo jedan dan prijepodne od 9:30-14:30, a drugi poslijepodne od 15-20h

SMJEŠTAJ

Smještaj za polaznike IPD intenziva i njihove obitelji i prijatelje je organiziran u resortu Fontana po posebnim cijenama za IPD Centar. Ove godine zbog pandemije u hotelu neće biti organizirana ishrana tako da se cijene odnose samo na smještaj bez hrane koja je onda u vlastitom aranžmanu.

Više o IPD centru, ITP školi, kao i ljetnim intenzivima ima ovdje: https://ipd-center.eu/programi/ljetni-intenzivi/

Za sve ostale informacije oko intenziva, slobodno nam se javite na:
[email protected] ili na tel. +385919620000 (Marina)