Designed by Freepik

U numerologiji, 8. dan u 8. mjesecu predstavlja vrlo spiritualan datum. On simbolizira beskonačnost i označava beskraj želja i snova naše duše. Osmica je broj moći i pojačane svijesti, zato niz brojeva 8-8 označava savršen period za jačanje i čišćenje energije.

atma.hr – 78
Portal Lavlja vrata otvoren je od 26.07. do 12.08., ali 08.08. njegova energija je najjača! Otvorite srce za ljubav, praštanje i dobre emocije. Rijeka apsolutnog zadovoljstva počinje teći vašim životom i potpuno vas ispunjava osjećaj ljepote.

U numerologiji, 8. dan u 8. mjesecu predstavlja vrlo spiritualan datum. On simbolizira beskonačnost i označava beskraj želja i snova naše duše.

Osmica je broj moći i pojačane svijesti, zato niz brojeva 8-8 označava savršen period za jačanje i čišćenje energije.

Lavlja vrata nisu samo numerološka pojava, već i astrološka, jer je Sunce u znaku Lava i razvija se sve do fiksne zvijezde Sirius (ovu zvijezdu nazivaju još i spiritualno Sunce).

Evo kojih 9 stvari donosi otvaranje Lavljih vrata:

1. Iscjeljenje srca – portal Lavlja vrata aktivira srčanu čakru. To znači da će mnoge emotivne rane biti zacijeljene u ovom vremenskom periodu.

2. Otvaranje Trećeg oka – aktivira se i čakra Treće oko i pojačava se intuicija.

atma.hr – 39

3. Buđenje manjih čakri – mnoge čakre će se otvoriti i tok energije postaje slobodan. Stječemo novu mudrost i povećava se spiritualno znanje.

4. Visoke energetske vibracije – imamo vizije i lakše se aktiviramo na polju ostvarenja snova i ambicija.

5. Veza s Univerzumom – lakše primjećujemo signale, poruke i znakove upozorenja koje svemir šalje.

6. Sloboda – imamo pojačan osjećaj slobode i želimo pričati i slušati istinu.

7. Tehnologija – ovo je povoljan period za posao s tehnologijama, kao i za rad na internetu. Otvorite sajt, počnite pisati blog ili se aktivirajte na društevnim mrežama.

8. Mir – energija mira i iscjeljenja ispunjava tijelo, um i dušu.

9. Kreativnost – nevjerojatna kreativna energija pomaže da započnete novi projekat ili se angažirate na nekom polju umjetnosti.

atma.hr – 75U ovom periodu otvorite svoje srce za ljubav, praštanje i dobre emocije. Željet ćete se povezati s prirodom, životinjama, drugim ljudima.

Pod magijom portala Lavlja vrata u 2020. godini shvatit ćemo da živimo u svakome i da svatko živi u nama. To će nam dati posebnu snagu i mogućnost da se povežemo sa sobom i cijelom kreacijom.

lovesensa.rs

4 KOMENTARA

  1. Ovo su vrata za putovanje kroz univerzum..primjer ako bi nam za neku destinaciju trebalo nekoliko svjetlosnih godina,kroz ova vrata bi za tren stiga tamo..

  2. Znaci neko je iskusio sve ovo jako dobro te nam ih prenosi kao cinjenicne fenomene I smernice. Hvala mu/joj na takvoj nesebicnosti I autenticnom izlaganju. A nama preostaje da se pripremimo za cudesni portal I blagodeti.

  3. Znaci neko je iskusio sve ovo jako dobro te nam ih prenosi kao cinjenicne fenomene I smernice. Hvala mu/joj na takvoj nesebicnosti I autenticnom izlaganju. A nama prestaje da se pripremimo za cudesni portal I blagodeti.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here