Foto: pixabay.com

Većina Ovnova već osjeća vibracije retrogradnog Merkura. Nakon iscrpljujućeg perioda ovo je vrijeme za mir i opuštanje. Škorpioni u posljednje vrijeme prolaze kroz neke negativne stvari, a ovog mjeseca konačno će izaći na kraj sa svim. Slijede pozitivne promjene.

atma.hr – 78
Merkur 18. lipnja/juna kreće retrogradno. Većina horoskopskih znakova može sigurno proći kroz ovu oluju, ali 5 znakova osjetit će utjecaj.

Jarac, Škorpion, Rak, Djevica i Ovan sada moraju biti vrlo oprezni. Budite prizemljeni i pokušajte usmjeriti energije u nešto pozitivno.

Jarac

Jarci su u posljednje vrijeme zaslijepljeni zabludama što nije inače karakteristično za njih. Vaša stvarnost ne odgovara vašim očekivanjima, ali za vrijeme retrogradnog kretanja Merkura, moći ćete prihvatiti istinu i život kakav jest.

Retrogradni Merkur u Raku ovog mjeseca uglavnom će tražiti da radimo na svojim emocijama. Ne odupirite se, samo pustite da teku!

Škorpion

U posljednje vrijeme prolazite kroz neke negativne stvari, a ovog mjeseca konačno ćete izaći na kraj sa svim.

Borili ste se s poteškoćama, ali i sa svojim emocijama. Umjesto da ih držite u sebi, pustite ih da teku. To će vam donijeti pozitivne promjene.

atma.hr – 39

Rak

Ovaj retrogradni Merkur je ono što su svi Rakovi čekali. Pošto Merkur zauzima vaš znak, pomoći će vam da postanete izražajniji.

Nervoza i oštrina dolaze s ostalim paketom emocija, ali kada ih možete slobodno izraziti, otkrit ćete nove tajne.

Djevica

Ovaj retrogradni Merkur može vam donijeti osjećaj kao da nosite veliki teret, možete se osjetiti preplavljeno i potpuno izvan kontrole.

Netko kome vjerujete može početi pokazivati svoje prave boje, zato budite spremni. Ne oklijevajte ako morate prekinuti sve veze. Bilo bi vam u interesu da to otpustite.

Ovan

Većina Ovnova već osjeća vibracije retrogradnog Merkura. Proteklih nekoliko mjeseci osjećali ste se kao da ste na rubu, ali lipanj/jun će vam omogućiti da se opustite i smirite.

Dobit ćete prijeko potreban period tišine.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here