Foto: pixabay.com

Rakovi su u ratu sami sa sobom, a ovaj Super Mjesec samo će istaknuti tu borbu. Potrebno je prigrliti ravnotežu, stvoriti vlastiti sigurni prostor i pronaći svoj zen.

atma.hr – 78
Sezona Ovna odavno je započela i sada doživljavamo njegovu vatrenu strast. Kako se ružičasti Super Mjesec pojavljuje 8. travnja/aprila, stvari će se početi intenzivirati.

Ovaj puni Mjesec u Vagi donijet će svjetlo u naš život i pomoći nam da uravnotežimo sebe.

Evo koja 4 znaka zodijaka će najviše osjetiti toplinu ovog ružičastog Super Mjeseca:

Vaga

Ovaj puni Mjesec je u vašem znaku u vašem znaku, stoga ćete promjene doživjeti intenzivnije od ostalih. Sada je vrijeme da stavite sebe na prvo mjesto. Provedite malo vremena u samoći, budite pažljivi prema sebi, slušajte što vaše srce želi.

Skloni ste previše brinuti za druge, a to vam u posljednje vrijeme uzima svoj danak. Kada se budete osjećali sretno, moći ćete se još bolje brinuti za druge!

atma.hr – 39

Ovan

Ovaj Super Mjesec se pojavljuje u vašoj kući partnerstava i suprotstavlja se vašem Suncu. To može dovesti do trenja između onoga što želite i načina na koji trebate napraviti kompromis da biste ostali zadovoljni.

Mjesečeva svjetlost otkrit će prave boje onih oko vas, zato obratite pažnju. Odlučite tko će vam ostati u životu, ostale otpustite.

Jarac

Ružičasti Super Mjesec uskoro će osvijetliti vašu kuću karijere, stoga očekujte neku vrstu zaključivanja. Kako se prošli projekti završavaju, zašto ne biste planirali svoj sljedeći veliki korak?

Pokušajte uskladiti svoj posao s višim osjećajem dužnosti. Ne brinite, Mjesec će vas uputiti prema onome što uistinu želite.

atma.hr – 78
Rak

U ratu ste sami sa sobom, a ovaj Super Mjesec samo će istaknuti tu borbu. Možete doći do točke pucanja jer gubite osjećaj stabilnosti.

Pokušajte prigrliti ravnotežu, sa sobom i s drugima. Stvorite svoj vlastiti sigurni prostor i pronađite svoj zen. To ćete preživjeti.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI ! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja!

Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here