Foto: pixabay.com

Ti si bio taj koji me uistinu uvjerio da je najbolja vrsta ljubavi ona ljubav koja te iznenadi.

Dugo vremena sam željela i tražila ljubav koju sam doista mogla zvati svojom vlastitom. Toliko mnogo godina sam morala podnositi neprestana razočaranja. Moj život bio je niz prekrasnih pogrešaka i bila sam jako umorna od toga.

Mrzila sam to što sam se počela pretvarati u osobu koja stalno igra ulogu žrtve. Bila sam toliko umorna da sam postala ona osoba za koju se zna da je praktički nesposobna za održavanje ljubavi ili romantike.

Uhvatila sam se kako ulažem toliko napora u odnose koji su bili ispod mene; u odnose s ljudima koji me nisu zaslužili. Imala sam velika očekivanja i najplemenitije namjere. Uvijek sam mislila da sam osoba koja je dostojna veličanstvene ljubavi – i držala sam se te nade poput naljepnice. I zbog tih mojih vlastitih očekivanja doživjela sam toliko boli i razočaranja.

Ispada da bez obzira koliko puta je osoba bila povrijeđena; bez obzira kroz koliko je propalih odnosa osoba morala proći; bez obzira koliko beznadnih trenutaka je neka osoba morala podnijeti, potrebna je samo jedna posebna osoba da ponovno popravi sve.

Potrebna je samo prava osoba u pravom trenutku da se život osobe sto posto preokrene na bolje, piše Relationship rules. I to je točno ono što si ti učinio. Moj život mogu podijeliti u dvije značajne faze. Prva faza, prije nego što sam te upoznala  – sve je bilo mračno, tamno, mutno, neuredno i bolno.

Druga faza je započela kada si se ti pojavio. Nedokučiv, nevjerojatan, fantastičan ti. Nikada ne bih mogla zamisliti da ponovno živim život kakav sam živjela bez tebe. I ludo je kako imam taj definirani pomak u perspektivi – život dijelim na onaj prije tebe i onaj poslije tebe.

Moji najbliži prijatelji uvijek su mi govorili da se nisam morala tako jako truditi da pronađem ljubav; govorili su mi da će ona jednostavno pokucati na moja vrata kada Svemir odluči da je pravo vrijeme.  Ja sam uvijek govorila da moram biti spremna za nju kada se dogodi. Nikad nisam stvarno vjerovala u to – dok mi se to nije dogodilo.

Ti si bio taj koji me uistinu uvjerio da je najbolja vrsta ljubavi ona koja te iznenadi. I zbog tebe više ne sumnjam u sebe ni u ideju o ljubavi. U potpunosti si promijenio moj pogled na svijet. Dao si mi nove leće s kojima mogu vidjeti svijet. Više se ne bojim boli koja se može pojaviti kada se otvoriš i dopustiš sebi da budeš ranjiv.

Više se ne bojim izdaje kada ti pričam o mojim najdubljim i najmračnijim razmišljanjima. Više se ne bojim ljubavi jer ti si protjerao sve moje strahove. Učinio si to tako da si se i ti meni otvorio – učinio si da se osjećam  ugodno i sigurno. Pokazao si mi da i ti možeš biti ranjiv i emocionalan bez straha ili srama.

Pokazao si mi da ne sumnjaš u našu ljubav i u naš odnos. Pokazao si mi da si netko na koga mogu računati i da ćeš uvijek stati na moju stranu. Više se ne bojim budućnosti jer znam da nema budućnosti u kojoj ti i ja nismo zajedno.

Zbog tebe više ne osjećam kao da nemam svoje mjesto u svemiru. Naučio si me kako da stvarno shvatim moju vrijednost.

Ali više od svega; naučio si me da je ljubav uistinu najbolja kad te iznenadi. Doista si me naučio da ljubav nije nešto što bi trebalo forsirati. Ti si me naučio da je ljubav nešto što dolazi kada treba doći – ni trenutak prije ni trenutak kasnije.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

HIM LAMPA 2

AKCIJA! HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaNe trebate se vi boriti za prostor u nečijem životu – 5 stvari koje morate PRESTATI raditi sebi
Slijedeća objavaNeka vas ova velika duhovna tajna vodi do života punog obilja
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here