Od ožujka/marta 2023. Saturn ulazi u Ribe, a od 30. siječnja/januara 2025. ulazi u Čvor budućnosti, što će povećati naglasak sazviježđa Riba diljem svijeta. Svi ćemo se baviti izgradnjom naše svijesti: joga, povlačenja, meditacije, psihologija, izleti u hramove i sesije čitanja tarot karata postat će uobičajena pojava, stoga će se u društvu živjeti prava revizija teme duhovne sreće! Previše gubitaka, previše razočarenja natjerat će svakoga da zađe duboko u sebe – bit će to teško vrijeme, ali jedno od najproduktivnijih za sazrijevanje!

atma.hr – 52
Od početka ožujka/marta 2023. diljem svijeta počinju globalne promjene koje se nazivaju Velika mutacija – potpuno preoblikovanje politike, ekonomije i društvene sfere, kao i sudbina pojedinih ljudi.

Prvi događaj dogodit će se 7. ožujka/marta – planet karme Saturn ući će u zviježđe Riba. U astrologiji se znak Riba smatra najmističnijim, najtajanstvenijim i najdubljim, jer s jedne strane simbolizira psihologiju, religiju, ezoteriju, a s druge, liječenje, siromaštvo, liječnike, umjetnost.

Od ožujka/marta 2023. Saturn ulazi u Ribe, a od 30. siječnja/januara 2025. ulazi u Čvor budućnosti, što će povećati naglasak sazviježđa Riba diljem svijeta. Svi ćemo se baviti izgradnjom naše svijesti: joga, povlačenja, meditacije, psihologija, izleti u hramove i sesije čitanja tarot karata postat će uobičajena pojava, stoga će se u društvu živjeti prava revizija teme duhovne sreće!

Previše gubitaka, previše razočarenja natjerat će svakoga da zađe duboko u sebe – bit će to teško vrijeme, ali jedno od najproduktivnijih za sazrijevanje!

Saturn u Ribama, prije svega, će svima psihološki donijeti sudar s vlastitim viđenjem svijeta koji smo dobili kroz „ružičaste naočale“ koje su skrivale bit onoga što se događa: sve nas čeka razočaranje, preispitivanje vrijednosti i rušenje dvoraca u pijesku. Naravno, Saturn to čini radi sazrijevanja duše svake osobe i rasta svijesti.

No, nemojte misliti da će nas Saturn ostaviti bez darova – glavno blago Saturna u Ribama bit će stjecanje velike mudrosti.

To je slučaj kada će vas kriza naučiti da slušate svoju intuiciju, svoju dušu, kao i da procijenite razvoj događaja u godinama koje dolaze, te donesete jedine ispravne odluke.

atma.hr – 52
Što nas čeka za vrijeme Saturna u Ribama diljem svijeta?

Već je postojao sličan tranzit od 1964. do 1967., a zatim od 1993. do 1996. pa se možda možete prisjetiti događaja iz tih godina svog života – situacije će biti u mnogočemu slične.

Globalno možemo očekivati:

  • Programe besplatne medicinske skrbi
  • Pooštravanje migracija (zatvaranje granica niza zemalja)
  • Legalizacija radnika u ezoteričnoj i iscjeliteljskoj sferi
  • Novi zakoni i postupci u korištenju nafte, plina i morskih resursa
  • Pojava mnogih psiholoških i gotovo religijskih zajednica (od tečajeva i maratona iz psihologije do totalitarnih sekti)
  • Produbljivanje društva i potraga za novim smislom života svih stanovnika našeg planeta
  • Povećanje dobrotvornih projekata koji stvarno pomažu izbjeglicama, migrantima i potrebitima
  • Porast interesa za umjetnost, ezoteriju i pojavu novih zanimanja (na primjer, zanimanje tarotista ili astrologa može postati službeno!)
  • U svijetu se mogu dogoditi ozbiljne vodene katastrofe (Ribe su odgovorne za vodu pa može doći do velikog tsunamija ili Velike suše), ali i fantastična čuda iscjeljenja (isti znak odgovoran je za magične događaje).

Julija Lifanova

wday.ru/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr

LJILJANA POSAVEC KNJIGE