Foto: pixabay.com

Neki donosi će zauvijek izgubiti smisao. Retrogradno kretanje ovog asteroida može donijeti i teme oko uništenja određenih vrijednosti, razočaranja i odustajanja. Važno je da dobro pazimo na lekcije kojima nas Cerera uči. Jesmo li zadovoljni trenutnim odnosima u svom životu, imamo li dovoljno ljubavi prema sebi i kako tu ljubav manifestiramo?

atma.hr – 78
Cerera je svoj retrogradni put započela u znaku Riba, a 27.09. prelazi u znak Vodenjaka. To znači da će se način njenog utjecaja na našu sudbinu mijenjati periodično dok je u retrogradnom ciklusu.

Cerera je jedan od glavnih asteroida pored Kirona i Plasa. To je najveći asteroid i nalazi se u orbiti između Marsa i Jupitera, a ime je dobio po rimskoj boginji Cereri.

Tradicionalno, ovaj asteroid vlada svim aspektima povezanim s prirodom i majčinstvom, uključujući i naše izvore hrane – posebno poljoprivredu, njegovanje, njegovanje sebe, ljubav prema sebi i našu sposobnost prihvaćanja i pružanja ljubavi prema drugima. Zaista, radi se o tome kako se predstavljamo za druge, ali i kako se pokazujemo za sebe.

Ponekad je ovaj asteroid povezan i s tugom. Prema mitologiji Pluton je ukrao kćer boginje Cereri, Persefonu i odnio je u njegov podzemni svijet da bi je oženio. Cerera nikada nije uspela vratiti kćer u potpunosti.

atma.hr – 39

Zbog toga nam retrogradno kretanje ovog asteroida može donijeti i teme oko uništenja određenih vrijednosti, razočaranja i odustajanja. Važno je da dobro pazimo na lekcije kojima nas Cerera uči.

Retrogradna faza asteroida najčešće se događa jednom godišnje i potiče nas da razmislimo jesmo li zadovoljni trenutnim odnosima u svom životu, imamo li dovoljno ljubavi prema sebi i kako tu ljubav manifestiramo. Zahtjeva od nas da dublje osvijestimo što znači njegovati sebe, ljude koje volimo pa čak i one koji su nam zadali bol.

Ova retrogradna faza Cerere potiče nas da detaljnije razmislimo u ulozi majke u životu svakog od nas. Okolnosti također stavljaju fokus na njegovanje principa majčinstva. Prisutna je energija pomrčine Mjeseca koja nas potiče da također preispitujemo obiteljske odnose i emotivne konekcije.

U 2020. godini svjedoci smo brojnih retrogradnih planeta i utjecaja i svaka od njih naglašava turbulentne promjene. Ovaj aspekt je jedinstven, jer nas poziva da bliže pogledamo naše odnose, obiteljski život, atmosferu u svom domu i promatramo ljubav u sebi. Retrogradna Cerera predstavlja ogledalo karme koje ne možete izbjeći.

Moguće je da će Cerera u Ribama duboko osporiti sve odluke i izbore koje smo donijeli u vezi s odnosima, posebno one u kojima postoji puno neiscijeljenih rana. To su odnosi za koje smo se neprestano nadali da će se poboljšati, ali nikada nisu davali ni mali pomak.

atma.hr – 75Oni se u ovom periodu pretvaraju u rupu sjenki i mračnih uspomena i vuku vas na dole, ali dobra stvar je da ćete ubrzo uvidjeti istinu. Neki donosi će zauvijek izgubiti smisao.

Cerera u Ribama od nas zahtjeva i da dublje sagledamo majčinstvo, pogotovo kakav smo odnos imali sa svojom majkom kao djeca, nasuprot majčinstvu koju su naša unutrašnja djeca željela proživjeti. Sada je prilika da čujete glas djeteta u sebi, da mu pružite ljubav, poštovanje, sigurnost. Zaliječite rane iz prošlosti i pokažite sebi da je sada sve u savršenom redu.

Kada Cerera 27.09. prijeđe u Vodenjaka, naučit ćemo kako da izvučemo zaključke nakon procesa iscjeljenja duše i iskoristimo ih za nove i dobre odluke.

Zaliječene rane koje služe samo kao podsjetnik i znak upozorenja pravo su bogatstvo koje možemo savršeno iskoristiti u životu. Jednom kada zaliječite rane prošlosti, naučit ćete praviti prave poteze u ljubavi, bez obzira jesu li muško-ženski odnosi ili obitelj. Tada smo naučili kako da istinski pružimo ljubav drugima, ali i nama samima.

Iscjeljenje je ključ sreće, koliko god sam postupak iscjeljenja bio težak.

Kako biste najbolje iskoristili energiju retrogradne Cerere, vodite dnevnik pred spavanje, a ujutro razmislite o onome što ste zapisali. Tako će svaka lekcija u ovom periodu biti zabilježena i moći ćete lakše pronaći rješenja.

atma.hr – 78
Dopustite da vas emocije preplave, ali ostanite ukorijenjeni u stvarnosti. Ako osjetite strah i frustraciju, to znači da je period učenja došao. Prepustite se valu promjena, dopustite da negativne emocije izađu iz vaše duše i vjerujte sebi i procesu života.

Ne moramo uvijek jasno znati kako će izgledati naše životno putovanje. Ne možemo za sve u životu dobiti garanciju, ponekad je neophodno prepustiti nas izazovima.

Čuvajte ljubav koju gajite u sebi, čuvajte istinu koju naučite na ovom novom sudbonosnom putovanju i vjerujte da lekcije ljubavi koje dobijete u ovom periodu zaista vrijedi dobro razumjeti i iskoristiti u budućem životu.

lovesensa.rs

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI ! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja!

Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here