Nakon teške konjukcije Marsa i Saturna koja je ovih dana donosila probleme, ograničenja, teret, od 26.08. to prestaje jer Mars žuri naprijed, ostavljajući Saturna iza sebe. Istina, ulazi i u kvadrat s Neptunom koji može donijeti da se uđe u neke aktivnosti sa sumnjom u uspjeh, s nepovjerenjem, ili manjkom energije. Ali – povoljno je što se Venera i Jupiter sastaju u Djevici donoseći zemljanim znacima više dobrog i približavaju se Merkuru u konjukciji u Djevici, donoseći mnogima vedrinu, ljubav, ili zadovoljstva, dobitke, ili susrete koji će vas oraspoložiti.

Prije svega Djevicama rođenim oko 18.-22. 09. koje će pratiti sreća ili će doživjeti neki napredak, ali i osobama u znaku Bika rođenim u drugoj polovici svibnja i osobama u znaku Jarca, rođenim u drugoj polovici siječnja. U nešto manjoj mjeri i Škorpionima rođenim u drugoj polovici studenog i Rakovima rođenima u drugoj polovici srpnja.

Osobe sa podznakom u Djevici, Biku, Blizancima i Strijelcu će povoljno osjetiti stelijum planeta u Djevici. Mjesec je u Blizancima i donosi pojačanu komunikaciju, kretanje, putovanja, razmjenu i obilje informacija. Posebno će povoljno djelovati između 20. – 23. kada je u sekstilu s Uranom i može donijeti iznenadne susrete, izlaske, brze promjene, sastanke i manja ugodna iznenađenja.

26.8. je povoljan za početak dugotrajnih trajnih projekata. Posebno, ako je to vezano za kreativni rad, stvaralaštvo, pretvaranje emocija u kreativno. Posebno je povoljan 26. za osjetilna zadovoljstva. 24. lunarni dan je 26.08. koji je povoljan i za liječenje. Povoljan je i za početak sjetvenih radova. Ovo je povoljan dan za jesti više, jer će se hrana dobro apsorbirati.

27. 08. je dan za odmor, pasivnost, uživanje u prirodi. Dobar je za mudrosti i proročanstva, predviđanje budućnosti. Povoljan je da nastojite smanjiti osjećaje, kojih će biti više jer je Mjesec u Raku. Ako uspijete smanjiti emocije i prepustiti se razmišljanju, moći ćete dobiti odgovore na dotada nerazriješena pitanja.

Dobro je razmišljati o ljubavi, partnerstvima, kako emotivne odnose poboljšati jer to sada možete napraviti, jer će Venera biti u konjukciji s Jupiterom i Merkurom u Djevici. Samo nemojte žuriti ovog dana. Kako je Mjesec u Raku, pojačava intuiciju, donosi osjećaj za dolazeće i stići će intuitivni uvidi u nešto. Ako ponirete u sebe, lako možete doći do boljeg raspoloženja i ako se i odmarate do nove životne energije, posebno ako provedete dan pored vode.
Mjesec u Raku je moćan Mjesec, a u posljednjoj četvrti jača psihičke sposobnosti, radite s psihičkim energijama. Obično spontano dolazi do vidovitosti, ili do uvida u budućnost, bolje se otkrivaju vizije o dolazećem i odgovori na neka neriješena pitanja.

Ovog 27.08. je najbolje raditi ono za čime osjećate intuitivnu potrebu, ali da završavate nešto od ranije, ne da započinjete nove poslove. Merkur usporava svoje kretanje, a Mjesec je u fazi opadanja. Kada je zdravlje u pitanju, danas je dobro čisti tijelo, raditi detoksikaciju, osloboditi se suvišnog, ali i čistiti dušu.

28.08., u nedjelju, je posebno dobro ne započinjati nikakve nove važne projekte i aktivnosti, jer bi bili neuspješni. Venera u konjukciji s Jupiterom povoljno djeluje i na ljepotu, a i Mjesec u Raku, koji je u fazi opadanja za otklanjanje suvišnog. Povoljno je i opustiti se, odmarati, ili meditirati.

Povoljan je dan i za masažu. Dobro je provesti neko vrijeme u šetnji i tišini, ali i susresti se s nekim mudrim čovjekom koji vam može dati savjete.

Stelijum planeta Venere, Jupitera i Merkura se još uvijek osjeća i donijet će mnogima opuštenost i potrebu za mirom.
Zavođenja, udvaranja, komplimenti ovog dana pojačavaju sujetu i nisu poželjni, jer nepovoljno djeluju. Zato je poželjno manje govoriti, jer razgovor danas troši energiju u većoj mjeri nego uobičajeno. Odmarajte se ili postite, jedite nemasnu hranu, to povoljno djeluje na zdravlje i energiju.

Dobar je dan da se u nama razvija nešto uzvišeno, što će najbolje ići u noćnim satima kada je Mjesec u Raku u trigonu s Neptunom, što nas ispunjava dobrim osjećajima i pozitivnim vibracijama koje nas uzdižu i mijenjaju na bolje.

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

Prethodna objava7 razloga zašto bi svatko trebao posjedovati Gorski kristal ili čisti kvarc
Slijedeća objavaDragi moj sine, prema ženi se ovako ponaša…
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.