atma.hr – 45

Užurban tempo života kojem smo izloženi ostavlja danak na naš organizam, slabi ga i čini izloženijim na neravnotežu, poremećaje i preuranjeno starenje. Pri tome, često osjećamo kako rješenja problema izazvanih suvremenim načinom života možemo pronaći jedino povratkom na onaj prirodni.

Slijedeći tu misao, svoje dugogodišnje iskustvo s ljekovitim biljem, te ljubav prema prirodi, Dušan Kovač travarstvo je pretočio u obiteljski posao i pokrenuo proizvodnju Nandika tinktura.

Nandika tinkture su 100% prirodni, biljni pripravci koji blagotvorno djeluju na imunološki sustav, potiču zdravo funkcioniranje cijelog organizma, pomažu u borbi sa stresom te vraćaju koncentraciju. Koriste se i kao prirodni kozmetički proizvod koji štiti, njeguje i obnavljaja kožu, a ne sadrže skrivene, štetne kemikalije.

Jedinstven proces proizvodnje garantira da ćete dobiti najviše što priroda nudi. Ove tinkture na bazi vode sadrže ručno brano ljekovito bilje s divljih staništa u Sloveniji i Hrvatskoj, a pri berbi se velika pažnja posvećuje očuvanju lokalnog ekosustava. Korištena je suvremena proizvodna tehnologija, no u njih je utkano znanje o ljekovitim pripravcima staro tisućama godina. Tinkture po prvi puta ulaze na hrvatsko tržište, a ekskluzivni zastupnik za promociju i prodaju je tvrtka Magneto Cell.

Želite li saznati kako ih inkorporirati u svakodnevni život, ali i kako napraviti zaokret i promijeniti životni stil, te snagom prirode uspostaviti balans, pridružite nam se na besplatnom predavanju i predstavljanju proizvoda koje će se održati

5.12.2019 u 16:30 sati,

InstantOffice – Zagrebtower (dvorana Kaktus, 5.kat)

Radnička cesta 80, Zagreb.

nandika 1

atma.hr – 45

Predavanje će održati Dušan Kovač, poznavatelj travarstva, idejni začetnik i proizvođač Nandika tinktura, veliki ljubitelj i poznavatelj prirode, te instruktor joge. Pojasnit će kako aktivan stil života koji je u skladu s prirodom pozitivno utječe na optimiziranje zdravlja, koja je uloga ljekovitog bilja u uspostavljanju harmonije organizma te kako ga u tu svrhu koristiti. Nakon predavanja planirana je i ukusna veganska zakuska.

Više o proizvodu možete vidjeti u videu: https://www.facebook.com/nandikahrvatska/videos/419670672276619/

Okrenite se iskonskom, prirodnom rješenju i saznajte kako nam ljekovito bilje pomaže uspostaviti balans i blistavo zdravlje.

U Zagrebu, 29.11.2019.

DHAR MEDIA

Stella Ćaleta
Junior savjetnica za odnose s javnošću

Zvonimirova 66, Zagreb
Tel. +385 1 6418 176, Mob. +385 97 745 1152

nandika 2