atma.hr – 52
Narančasto – crveni orgonski medaljon Srce je mali orgonski uređaji koji prikuplja negativnu orgonsku energiju i pretvara je u pozitivnu.

Načinjen je pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice. Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Narančasto – crveni orgonski medaljon u obliku srca izrađen je od epoksi smole, poludragog kamenja, komadića zlatne mjedi, 22kt zlatnih listića – načinjen uz pozitivnu meditaciju za dobrobit svog nosioca.

Štiti fizičko i mentalno zdravlje. Treba ga nositi u slučaju da osoba boluje od depresije ili tuge, za dobro raspoloženje i kreativnu snagu. Zaštita pozitivne energije osjeća se u svakodnevnom nošenju medaljona.

Tijekom  izrade, medaljon je programiran energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svog nosioca.

Vaš medaljon stiže u roku od par dana, lijepo zapakiran i spreman za korištenje/darivanje.

Narančasto – Crveni Orgonski Medaljon Srce

Štiti fizičko i mentalno zdravlje, oslobađa od tuge, diže raspoloženje i povećava kreativnost.

Cijena: 253 kn

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here