Aventurin je kamen suosjećanja, ljubavi i ravnoteže.

Njegova nježna zelena boja snažno utječe na srčanu čakru i potiče njezin oporavak. Aventurin štiti srce od energetskog zagađenja i pomaže vratiti mir i blagostanje.

Aventurin donosi upornost i snagu u suočavanju s izazovima, te privlači bogatstvo i uspjeh u vaš život. Ima sposobnost preokrenuti neugodne situacije i otkriti alternativne načine rješavanja problema. Aventurin je intuitivan kamen koji nam privlači pozornost na srce i njegovo vodstvo.

Odličan kamen za istraživanje prošlosti u svrhu liječenja psihičkih i fizičkih poremećaja. Koristan u radu s potisnutim emocijama koje nam stvaraju probleme u sadašnjosti. Aventurin smiruje nervozu i pomaže kod mucanja, otkrivajući njihov uzrok. Ublažava tugu, bijes i iziritiranost.

Aventurin budi naše kreativne potencijale i pomaže prilikom izražavanja. Stimulira maštu, opažanje i poboljšava koncentraciju. Uravnotežava mušku i žensku energiju. Donosi uspjeh u igrama na sreću, zbog čega je naročito popularan među kockarima.

Aventurin uravnotežava žlijezde i proizvodnju hormona, pomaže živčanom sustavu, smanjuje loš kolesterol, jača srčani mišić, smanjuje iritacije kože i alergije. Odličan je za pluća i sinuse, ublažava mučninu.

Narukvica Aventurin

Uravnotežava mušku i žensku energiju. Štiti srce, donosi mir i blagostanje.

Veličina: 10-12 mm

Cijena: 120 kn

Prethodna objavaTajna potpunog izlječenja
Slijedeća objavaOgrlica Kalcit – Majstorstvo, uspjeh i učenje
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.