Aventurin je kamen suosjećanja, ljubavi i ravnoteže.

Njegova nježna zelena boja snažno utječe na srčanu čakru i potiče njezin oporavak. Aventurin štiti srce od energetskog zagađenja i pomaže vratiti mir i blagostanje.

Aventurin donosi upornost i snagu u suočavanju s izazovima, privlači bogatstvo i uspjeh u vaš život. Ima sposobnost preokrenuti neugodne situacije i otkriti alternativne načine rješavanja problema.

Aventurin je intuitivan kamen koji nam privlači pozornost na srce i njegovo vodstvo. Odličan kamen za istraživanje prošlosti u svrhu liječenja psihičkih i fizičkih poremećaja. Koristan je u radu s potisnutim emocijama koje nam stvaraju probleme u sadašnjosti.

Aventurin smiruje nervozu i pomaže kod mucanja, otkrivajući njihov uzrok. Ublažava tugu, bijes i iziritiranost. Budi naše kreativne potencijale i pomaže prilikom izražavanja. Poboljšava komunikaciju. Štiti i od energetskog vampirizma.

Stimulira maštu, opažanje i poboljšava koncentraciju. Potiče vidovitost. Uravnotežava mušku i žensku energiju. Donosi uspjeh u igrama na sreću, zbog čega je naročito popularan među kockarima.
Aventurin ima snažna ljekovita djelovanja na tijelo:

  • uravnotežava žlijezde i proizvodnju hormona
  • pomaže živčanom sustavu
  • smanjuje loš kolesterol
  • jača srčani mišić, može spriječiti srčani udar
  • smanjuje iritacije kože i alergije
  • odličan za pluća i sinuse
  • ublažava mučninu

Dimenzije:

  • Duljina: 18 – 23cm (veličina podesiva)

miniNabavite svoju Narukvicu – Aventurin  u našem webshopu:

Atma webshop

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 25.06.2016.
Slijedeća objavaČaj za mršavljenje od tri sastojka izazvao globalno ludilo: Prvi rezultati već nakon 24 sata!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.