Narukvica sadrži kombinaciju perli ametista, ružičastog žada i bisera, s elementima tibetanskog srebra. Čisti auru, donosi emocionalnu ravnotežu i stabilnost.

atma.hr – 61
Ametist je ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija.

Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav. Njegov mir razvija viša stanja svijesti i meditaciju. Ametist ima snažne iscjeliteljske i pročišćavajuće moći, motivira duhovnu svjesnost. Učinkovito ublažava strah, ljutnju, harmonično ujedinjuje različite energije.

Otpušta ljutnju, bijes i anksioznost. Smanjuje tugu i bol, pomaže prihvaćanje gubitka. Čisti auru i transformira negativnu energiju, stimulira krunsku i grlenu čakru.

Ružičasti žad je kamen srca, povezan je sa srčanom čakrom i dobro djeluje na sve probleme vezane za srčanu čakru. Privlači i pojačava ljubav svake vrste. Također je kamen vjernosti i velikodušnosti. Donosi emocionalnu ravnotežu i stabilnost.

Otpušta negativne misli i opušta um. Koristi se kod plućnih, bubrežnih problema, slabosti imuniteta, PTSP – a, prevelikog umora živčanog sustava.

atma.hr – 61
Biser je simbol promjena i duhovne čistoće.

Biseri nam pokazuju kako se požrtvovnošću može doseći duhovna ljubav. Unutarnju slobodu možemo dobiti samo marljivošću i strogim pravilima. Biseri utječu na naše karmičke osobine. Odličnu djelotvornost i preobrazbu pokazuju kod ljudi s negativnim načinom razmišljanja i navika.

Jednostavno nas oslobađaju od loših karmičkih razmišljanja i navika.

Biseri su u starom Rimu simbolizirali moć, u arapskim zemljama Božju mudrost. Od pamtivijeka biseri se koriste kao amajlije koje čuvaju od nesreća i katastrofa.

Narukvica Beauty

DSCF3192 BeautymanjaPerle ametista (10 mm), ružičastog žada (10 mm i 8 mm) i bisera (8 mm) s elementima tibetanskog srebra, nanizano na rastezljivoj gumici.

Ametist čisti auru, donosi emocionalnu ravnotežu i stabilnost.

Ružičasti žad otpušta negativne misli, opušta um, privlači i pojačava ljubav svake vrste.

Biseri utječu na naše karmičke osobine. Oslobađaju od loših karmičkih razmišljanja i navika.

Dužina: 19-23 cm

Cijena: 150 kn – Kupi ovdje