Ova predivna narukvica je izrađena od perli oniksa s ukrasnim perlama kristala, pahuljičastog i crnog opsidijana, crvenog žada, nanizano na rastzeljivu gumicu u kombinaciji s posrebrenim lančićem. Fokusira vašu energiju i usklađuje je s višom silom, pristupanjem višem vodstvu. Potiče krepkost, postojanost i izdržljivost, donosi jasnoću uma, razbistrava zbunjenost i ograničavajuća uvjerenja.

atma.hr – 61
Oniks je poludragi kamen koji oslobađa od tuge, donosi dobru sreću i prepoznavanje osobne snage. Povezanost oniksa s cjelinom fokusira vašu energiju i usklađuje je s višom silom, pristupanjem višem vodstvu. Ovaj kamen potiče krepkost, postojanost i izdržljivost.

Potpomaže učenje lekcija, daje samopouzdanje, pomaže kod apsorpcije energije iz svemira, energije koja je potrebna za liječenje i za ostale svrhe. Dovodi u ravnotežu jin i jang energije unutar tijela. Pruža podršku u teškim ili zbunjujućim okolnostima i u periodima teškog mentalnog ili fizičkog stresa.

Pahuljičasti opsidijan je kamen koji nosi snažnu iscjeljujuću energiju. Ovo je opuštajući kamen, koji dovodi do duhovnog mira, pruža snažnu zaštitu, stvarajući štit protiv negativnosti. Stimulira rast na svim razinama. Blokira energetske napade i otklanja negativne spiritualne utjecaje. Tjera na istraživanje nepoznatog, otvarajući nove horizonte. Donosi jasnoću uma i razbistrava zbunjenost i ograničavajuća uvjerenja.

Razgrađuje emotivne blokade i drevne traume, donoseći dubinu i jasnoću emocijama. Potiče kvalitete suosjećanja i snage.

Koristan je za naročito osjetljive ljude. Blokira psihičke napade i otklanja negativne spiritualne utjecaje. Vibracije ovog kamena mogu rezonirati u čakri trećeg oka i pruža snažnu pomoć kod primanja odgovora na pitanja u komunikaciji sa Svemirom. Ovo je kamen čistoće, koji daje ravnotežu tijelu, umu i duhu. Djeluje na vene, kosti i potiče cirkulaciju. Povezan je s korijenskom i sakralnom čakrom.

Žad je simbol čistoće i smirenosti. Vjeruje se da privlači sreću i prijateljstvo. Stabilizira osobnost i objedinjuje um s tijelom. Potiče zadovoljstvo samim sobom. Otpušta negativne misli i opušta um.

Pomaže da prepoznate sebe kao duhovno biće na ljudskom putovanju i budi skrivena znanja.  Doprinosi spokojnom razmišljanju oslobađajući nas negativnih misli. To je kamen unutarnje ravnoteže i iscjeljenja, ublažava nervozu i strah.

Može biti izvrsni pomoćnik i tihi pratitelj koji je u stanju suptilno proizvesti energiju koja će utjecati na povećanje ljudske svijesti.

atma.hr – 61
Odbija negativnost i poznat je po svom zaštitnom faktoru od svih negativnih vibracija koje posebno mogu utjecati na naš biološki razvoj. Uspostavlja jake veze između svih slojeva našeg mentalnog sklopa jačajući naš intelektualni potencijal. Jača auru.

Vjeruje se da donosi dug i plodan život. Jača energiju nosioca i osigurava njegovu zaštitu.

Narukvica – Crna ruža

miniOva predivna narukvica je izrađena od perli oniksa (6mm) s ukrasnim perlama kristala, pahuljičastog i crnog opsidijana, crvenog žada, nanizano na rasteljivu gumicu u kombinaciji s posrebrenim lančićem.

Fokusira vašu energiju i usklađuje je s višom silom, pristupanjem višem vodstvu.

Potiče krepkost, postojanost i izdržljivost, donosi jasnoću uma i razbistrava zbunjenost i ograničavajuća uvjerenja.

Dužina: do 20 cm

Cijena: 140 kn – Kupi ovdje