Ova predivna narukvica je izrađena je u kombinaciji poliranih i mat perli ametista s perlama malahita, citrina i zelenog žada, nanizano na posrebrenu žicu. Podiže samopouzdanje, pojačava vitalnost, privlači obilje.

atma.hr – 61
Ametist je ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija.  Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Njegov mir razvija viša stanja svijesti i meditaciju. Ametist ima snažne iscjeliteljske i pročišćavajuće moći, motivira duhovnu svjesnost. Učinkovito ublažava strah, ljutnju, harmonično ujedinjuje različite energije.

Otpušta ljutnju, bijes i anksioznost. Smanjuje tugu i bol, pomaže prihvaćanje gubitka. Čisti auru i transformira negativnu energiju, stimulira krunsku i grlenu čakru.

Žad pomaže da prepoznate sebe kao duhovno biće na ljudskom putovanju i budi skrivena znanja. Doprinosi spokojnom razmišljanju oslobađajući nas negativnih misli. To je kamen unutarnje ravnoteže i iscjeljenja, ublažava nervozu i strah.

Može biti izvrsni pomoćnik i tihi pratitelj koji je u stanju suptilno proizvesti energiju koja će utjecati na povećanje ljudske svijesti. Zbog svoje opće učinkovitosti, žad stoji rame uz rame s dijamantom, koji je poznat kao najsnažniji dragi kamen. Još od drevnih vremena smatra se kraljevskim kamenom, pa se kao takav i koristio u mnogim civilizacijama.

Jedan je od nekoliko kristala koji imaju veoma jake iscjeliteljske moći. Odbija negativnost i poznat je po svom zaštitnom faktoru od svih negativnih vibracija koje posebno mogu utjecati na naš biološki razvoj. Uspostavlja jake veze između svih slojeva našeg mentalnog sklopa jačajući naš intelektualni potencijal. Jača auru.

Malahit je snažan kamen zaštitnik koji upija negativnu energiju i zračenja iz okoline i pojačava pozitivnu energiju.  Ovo je kamen koji vam ne dopušta stajanje na mjestu. Gura vas naprijed, potičući da poduzmete nužne rizike i prihvatite avanturu.

Pomaže vam da preuzmete odgovornost za sebe i svoj život. On vas uči da je sve ono što svakodnevno doživljavate, odraz vašeg unutarnjeg stanja. To je kamen preobražaja i novih početaka.

Pojačava intuiciju i uvid. Neutralizira emotivne probleme i duši daje mir i harmoniju. Ima sposobnost pročistiti, aktivirati i uravnotežiti sve čakre.

atma.hr – 61
Citrin je jedan od kamenja izobilja. Puni energijom svaki segment života. Štiti auru, čisti čakre, posebno čakru solarnog pleksusa i pupčanu. Aktivira krunsku čakru i pojačava intuiciju. Pročišćava i balansira suptilna tijela, dovodeći ih u harmoniju s fizičkim.

Ovaj dinamični kamen podučava kako da otkrijemo i privučemo bogatstvo i napredak, uspjeh i sve dobre stvari. Ima moć otkrivanja radosti. Citrin popravlja samopouzdanje i samouvjerenost i otklanja destruktivne sklonosti. Pojačava individualnost, poboljšava motivaciju, aktivira kreativnost, potiče izražavanje vlastitog mišljenja.

Čini vas manje osjetljivima, posebno na kritiku. Pomaže vam da razvijete pozitivan stav i da na budućnost gledate s optimizmom, krećući se naprijed, umjesto da se držite prošlosti. Pojačava koncentraciju i revitalizira um. Odličan je za prevladavanje depresije, strahova i fobija.

Narukvica Cvijet životne radosti

Cvijetživotne radostiaaOva predivna narukvica je izrađena je u kombinaciji poliranih i mat perli ametista (10 mm) s perlama malahita, citrina i zelenog žada, nanizano na posrebrenu žicu, promjera 6,5 cm / oko 19-20 cm.

Podiže samopouzdanje, pojačava vitalnost, privlači obilje.

Cijena: 160 kn – Kupi ovdje