Ova predivna narukvica je izrađena od perli ametista u kombinaciji s perlama žada i raznobojnim kristalima, nanizano na rastezljivu gumicu. Ametist štiti od psihičkih napada, otpušta ljutnju, bijes i anksioznost. Žad odbija negativnost, ublažava nervozu i strah.

atma.hr – 61
Ametist je ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija.

Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav. Njegov mir razvija viša stanja svijesti i meditaciju. Ametist ima snažne iscjeliteljske i pročišćavajuće moći, motivira duhovnu svjesnost. Učinkovito ublažava strah, ljutnju, harmonično ujedinjuje različite energije.

Otpušta ljutnju, bijes i anksioznost. Smanjuje tugu i bol, pomaže prihvaćanje gubitka. Čisti auru i transformira negativnu energiju, stimulira krunsku i grlenu čakru.

Žad pomaže da prepoznate sebe kao duhovno biće na ljudskom putovanju i budi skrivena znanja. Doprinosi spokojnom razmišljanju oslobađajući nas negativnih misli. To je kamen unutarnje ravnoteže i iscjeljenja, ublažava nervozu i strah.

Može biti izvrsni pomoćnik i tihi pratitelj koji je u stanju suptilno proizvesti energiju koja će utjecati na povećanje ljudske svijesti. Zbog svoje opće učinkovitosti, žad stoji rame uz rame s dijamantom, koji je poznat kao najsnažniji dragi kamen. Još od drevnih vremena smatra se kraljevskim kamenom pa se kao takav i koristio u mnogim civilizacijama.

atma.hr – 61
Jedan je od nekoliko kristala koji imaju veoma jake iscjeliteljske moći. Odbija negativnost i poznat je po svom zaštitnom faktoru od svih negativnih vibracija koje posebno mogu utjecati na naš biološki razvoj. Uspostavlja jake veze između svih slojeva našeg mentalnog sklopa jačajući naš intelektualni potencijal. Jača auru.

Narukvica Emocije

manja 1Ova predivna narukvica je izrađena od perli ametista (8 mm) u kombinaciji s perlama žada i raznobojnim kristalima, nanizano na rastezljivu gumicu.

Ametist štiti od psihičkih napada, otpušta ljutnju, bijes i anksioznost. Žad odbija negativnost, ublažava nervozu i strah.

Promjer: 6,5 cm/Dužina: 19 cm

Cijena: 150 kn – Kupi ovdje