Narukvica i naušnice sadrže kombinaciju perli karneola, s elementima tibetanskog srebra. Karneol donosi unutarnji mir, znanje, snagu i vitalnost. Moćna je zaštita protiv negativnih energija.

atma.hr – 61
Karneol je kamen koji prizemljuje i usidrava u sadašnju stvarnost.

Stabilizirajući kamen s visokom energijom, odličan je za obnavljanje vitalnosti i motivacije, stimuliranje kreativnosti. Karneol ima sposobnost pročišćavanja drugog kamenja.

Daje hrabrost, potiče pozitivne izbore u životu, odstranjuje apatiju i motivira na uspjeh u poslu i u drugim stvarima. Ovaj kamen pomaže vam da vjerujete sebi i svojim procjenama. Dolazi do srži onoga što vas pokreće, nadilazi negativne okolnosti i potpomaže postojanost.

Mentalno, karneol poboljšava analitičke sposobnosti i pročišćava percepciju. Otklanja irelevantne misli u meditaciji i uključuje sanjare u svakodnevnu realnost. Emotivno, ovaj kamen je moćna zaštita protiv zavisti, bijesa, lošeg raspoloženja, vašeg ili drugih ljudi.

Karneol je pun životne energije i vitalnosti. Njegova zemaljska snaga daje nam motivaciju aktivnijem životu. Budi nas iz letargije, daje vitalnost i pomaže nam pronaći naš životni put.

atma.hr – 61
Pojačava kreativnost, individualnost, ublažava ljubomoru, ljutnju i strah. Vjeruje se da je karneol kamen sreće i da ispunjavanja želje, olakšava tugu i štiti od neuroza.

Narukvica i naušnice Buđenje – Komplet

budjenjekompletmanjaNarukvica i naušnice sadrže kombinaciju perli karneola (10mm), s elementima tibetanskog srebra.

Karneol donosi unutarnji mir, znanje, snagu i vitalnost.

Moćna je zaštita protiv negativnih energija, zavisti, bijesa te lošeg raspoloženja, vašeg ili drugih ljudi. Budi nas iz letargije, daje vitalnost i pomaže nam pronaći naš životni put.

Cijena: 200 kn – Kupi ovdje