Narukvica sadrži kombinaciju perli rudrakše, karneola i tigrovog kamena, s elementima tibetanskog srebra. Donosi unutarnji mir, znanje, snagu i vitalnost.

atma.hr – 61
Tigrovo oko je jak zaštitnički kamen i tradicionalno je nošen kao talisman protiv uroka i kletvi. Pomaže pri ostvarivanju ciljeva, prepoznajući unutarnje potencijale i potičući jasnoću namjere. Prizemljuje i olakšava manifestaciju volje.

Tigrovo oko usidrava promjenu u fizičko tijelo. Koristan je za razrješavanje dilema i unutarnjih konflikata, posebno onih izazvanih ponosom i tvrdoglavošću. Liječi probleme samopodcjenjivanja, samokritike i blokirane kreativnosti. Pomaže kod prepoznavanja talenata i sposobnosti pojedinca, kao i mana koje treba prevladati.

Uravnotežuje jin i jang magiju i puni emotivno tijelo energijom. Ublažava depresiju i podiže raspoloženja. Tigrovo oko potiče obraćanje pažnje na detalje i upozorava na popustljivost. Podržava djelovanje iz razuma, radije nego iz emocije.

Povećava nepovredivost, praktičnost, ispravno korištenje moći. Povećava sreću, donosi blagostanje, često u obliku novca. Pomaže da jasno sagledamo i vidimo stvari bez iluzija.

Rudraksha je čudesan dar prirode čije je pozitivno djelovanje poznato još od davnina. Rudraksha kuglice predstavljaju Gospodina Šivu. Rudraksha je nastala kao dar prirode svim ljudima, dar koji donosi pozitivnost, povećava mir i ravnotežu te nam pomaže da bistrog i pozitivnog uma živimo u sadašnjem trenutku.

Riječ rudraksha na sanskrtu znači Šivine suze, a potječe od riječi  – Rudra, koje je jedno od imena boga Šive i riječi Aksham, što znači suza. Vjeruje se da rudraksha donosi unutarnji mir, znanje, snagu i prosvjetljenje. Ona održava zdravlje, osnažuje i pruža neustrašiv život na putu do prosvjetljenja i oslobođenja.

Daje mir, snažan intelekt i moć govora te jača svjesnost. Kaže se da ispunjava sve želje te da je prikladna za sve one koji teže za duhovnim spoznajama.

Zrna rudrakshe emitiraju elektromagnetsko zračenje koje ima snažno pozitivno djelovanje na tijelo, um i duh nosioca. Naši osjetilni organi odgovaraju na podražaje kao što su dodir, miris, buka, vid i okus kao posljedica bioelektriciteta. Bioelektricitet prenosi informacije iz mozga u različite dijelove tijela i obratno.

atma.hr – 61
Karneol je kamen koji prizemljuje i usidrava u sadašnju stvarnost.

Stabilizirajući kamen s visokom energijom, odličan je za obnavljanje vitalnosti i motivacije, stimuliranje kreativnosti. Karneol ima sposobnost pročišćavanja drugog kamenja.

Daje hrabrost, potiče pozitivne izbore u životu, odstranjuje apatiju i motivira na uspjeh u poslu i u drugim stvarima. Ovaj kamen pomaže vam da vjerujete sebi i svojim procjenama. Dolazi do srži onoga što vas pokreće, nadilazi negativne okolnosti i potpomaže postojanost.

Mentalno, karneol poboljšava analitičke sposobnosti i pročišćava percepciju. Otklanja irelevantne misli u meditaciji i uključuje sanjare u svakodnevnu realnost. Emotivno, ovaj kamen je moćna zaštita protiv zavisti, bijesa, lošeg raspoloženja, vašeg ili drugih ljudi.

Karneol je pun životne energije i vitalnosti. Njegova zemaljska snaga daje nam motivaciju aktivnijem životu. Budi nas iz letargije, daje vitalnost i pomaže nam pronaći naš životni put. Pojačava kreativnost, individualnost, ublažava ljubomoru, ljutnju i strah. Vjeruje se da je karneol kamen sreće i da ispunjavanja želje, olakšava tugu i štiti od neuroza.

Narukvica Indija

DSCF3153manjaPerle rudrakše ( 9 mm) u kombinaciji s perlama karneola i tigrovog kamena (6 mm), s elementima tibetanskog srebra, nanizano na rastezljivu gumicu.

Tigrovo oko štiti, povećava nepovredivost i puni emotivno tijelo energijom. Ublažava depresiju i podiže raspoloženje.

Rudrakša donosi unutarnji mir, znanje, snagu i prosvjetljenje.

Karneol obnavlja vitalnost, motivaciju, stimulira kreativnost. Daje hrabrost, potiče pozitivne izbore u životu, odstranjuje apatiju.

Promjer: 7 cm/Dužina: 20 cm

Cijena: 150 kn – Kupi ovdje