Ova predivna narukvica je izrađena je u kombinaciji zelenog žada, oniksa, hematita, obojenog tirkiznog srca, uz privjeske od tibetanskog srebra. Oslobađa od tuge, donosi sreću i unutarnji mir.

atma.hr – 39

Oniks je poludragi kamen koji oslobađa od tuge, donosi dobru sreću i prepoznavanje osobne snage. Pruža podršku u teškim ili zbunjujućim okolnostima i u periodima teškog mentalnog ili fizičkog stresa.

Ovaj kamen potiče krepkost, postojanost i izdržljivost.

Hematit dovodi u harmoniju um, tijelo i duh. Donosi nam unutarnji mir, osjećaj topline i zaštitu Majke Zemlje. Pomaže u kritičnim situacijama kad smo iscrpljeni ili teže bolesni, aktivira naše sakrivene rezerve i jača organizam novom životnom energijom.

Donosi mentalnu organizaciju, uklanja negativnosti, potiče izdržljivost i hrabrost. Uravnotežuje tijelo, um i duh. Naročito je učinkovit za uzemljenje i zaštitu.

Psihološki, hematit podiže samopouzdanje i sposobnost preživljavanja, pojačava snagu volje. Koristan je za prevladavanje ovisnosti.

Tirkiz je kamen je koji štiti, a kao talisman se koristi od pamtivijeka. Raspršuje negativne energije, potiče samorealizaciju, kreativno rješavanje problema i smiruje živce kod javnih nastupa.

Daje snagu i unutarnju smirenost. Stimulira romantičnu ljubav. Fizički, tirkiz je odličan kamen za iscrpljenost, depresiju i napade panike. Štiti od vanjskih utjecaja i zagađivača u atmosferi.

atma.hr – 39

Jača imunitet i regenerira tkivo, podržava apsorpciju hranljivih materija, ublažava infekcije, iscjeljuje cijelo tijelo, posebno oči. Smanjuje povišenu kiselost i ublažava giht, reumatizam, dobar je za želudac. Također ima anti – upalno i detoksikacijsko djelovanje i ublažava grčeve i bol.

Narukvica Inspiracija

inspiracijaPerle zelenog žada u kombinaciji s oniksom, hematitom i obojenim tirkiznim srcem, nanizane na posrebrenu žicu, uz privjeske od tib.srebra.

Oslobađa od tuge, donosi sreću i unutarnji mir.

Dužina: 20-22 cm

Cijena: 140 kn