Ova predivna narukvica je izrađena je u kombinaciji citrina, karneola i tibetanskog srebra. Popravlja samopouzdanje, pojačava vitalnost, privlači obilje.

Narukvica Iskrenost

Perle karneola i citrina nanizane na posrebrenu žicu  s privjeskom tibetanskog srebra.

Popravlja samopouzdanje, pojačava vitalnost, privlači obilje.

Dužina: 20-23 cm

Cijena: 150 kn

Više:

Citrin je jedan od kamenja izobilja. Puni energijom svaki segment života. Štiti auru, čisti čakre, posebno čakru solarnog pleksusa i pupčanu. Aktivira krunsku čakru i pojačava intuiciju.

Pročišćava i balansira suptilna tijela, dovodeći ih u harmoniju s fizičkim. Ovaj dinamični kamen podučava kako da otkrijemo i privučemo bogatstvo i napredak, uspjeh i sve dobre stvari.

Ima moć otkrivanja radosti. Ovo je kamen koristan za izmirivanje suprotstavljenih grupa ili obiteljskih nesuglasica. Citrin popravlja samopouzdanje i samouvjerenost i otklanja destruktivne sklonosti.

Pojačava individualnost, poboljšava motivaciju, aktivira kreativnost, potiče izražavanje vlastitog mišljenja. Čini vas manje osjetljivima, posebno na kritiku. Pomaže vam da razvijete pozitivan stav i da na budućnost gledate s optimizmom, krećući se naprijed, umjesto da se držite prošlosti.

Pojačava koncentraciju i revitalizira um. Odličan je za prevladavanje depresije, strahova i fobija..

Karneol je stabilizirajući kamen s visokom energijom, odličan je za obnavljanje vitalnosti i motivacije, stimuliranje kreativnosti.

Daje hrabrost, potiče pozitivne izbore u životu, odstranjuje apatiju i motivira na uspjeh u poslu i u drugim stvarima. Poboljšava analitičke sposobnosti i pročišćava percepciju.

Otklanja irelevantne misli u meditaciji i uključuje sanjare u svakodnevnu realnost. Emotivno, ovaj kamen je moćna zaštita protiv zavisti, bijesa, lošeg raspoloženja, vašeg ili drugih ljudi.

Karneol je pun životne energije i vitalnosti. Budi nas iz letargije, daje vitalnost i pomaže nam pronaći naš životni put. Pojačava kreativnost, individualnost, ublažava ljubomoru, ljutnju i strah. Vjeruje se da je karneol kamen sreće i da ispunjavanja želje, olakšava tugu i štiti od neuroza.

Narukvica Iskrenost

Perle karneola i citrina nanizane na posrebrenu žicu  s privjeskom tibetanskog srebra.

Popravlja samopouzdanje, pojačava vitalnost, privlači obilje.

Dužina: 20-23 cm

Cijena: 150 kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here