Lapis lazuli je kristal istine u svim aspektima.

Otkriva unutarnju istinu, te promiče svijest o sebi i prihvaćanje tog znanja. Potiče preuzimanje kontrole nad životom i samosvjesnost,  te dozvoljava izražavanje svog stava bez uzdržavanja ili kompromisa.

Lapis lazuli je snažan pojačivač misli. Stimulira više sposobnosti uma, donosi objektivnost i jasnoću. Potiče kreativnost kroz povezivanje s izvorom.

Lapis lazuli otvara treće oko i balansira grlenu čakru. Stimulira prosvjetljenje, olakšava duhovno putovanje i potiče osobnu i duhovnu moć. Ovaj kamen brzo otpušta stres, donoseći duboki mir. Sadrži ogromnu smirenost i ključ je za postizanje duhovnih vještina.

Pridonosi izražavanju vlastitog mišljenja i konflikt zamjenjuje harmonijom. Podučava vrijednosti aktivnog slušanja i potpomaže izražavanje osjećaja i emocija. Razgrađuje mučeništvo, okrunost i patnju. Otklanja  poteškoće u grlu ili u komunikaciji uzrokovane  potisnutim bijesom.

Lapis lazuli je magično privlačan kristal. Poznat je kao snažan zaštitnik međuljudskih odnosa. Legenda kaže – ako ga poklonite dragoj osobi u znak prijateljstva, on će vas doživotno, u svim okolnostima i prilikama vezati s tom osobom na jedan poseban način.

Lapis lazuli poboljšava cirkulaciju i poboljšava srčani ritam. Smanjuje vrtoglavice i snižava krvni tlak, a smatra se da pomaže kod nesanice. Ugrijan na suncu, smanjuje modrice i dobar je za kožne probleme i ubode insekata.

  • otvara treće oko i balansira grlenu čakru, stimulira prosvjetljenje
  • budi duhovne moći, otpušta stres, donosi unutarnji mir
  • izvrstan zaštitnik, donosi samospoznaju i liječi depresiju
  • potiče integritet, slobodno izražavanje, suosjećanje i kontrolu nad životom
  • pomaže prepoznati lekcije u svakodnevnim iskustvima, izvlači istinu na površinu, razgrađuje emotivnu vezanost
  • ublažava migrene, dobar za grlo, živce, pluća, pročišćava krv i podiže imunitet

Narukvica Kristal Istine – Lapis Lazuli

Perle lapis lazulija i aluminijski lanac (ne ostavlja tragove na koži, ne gubi boju)

Dužina: 16-20 cm

Cijena: 90 kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here