Ova predivna narukvica je izrađena je u kombinaciji pahuljičastog opsidijana, hematita, koralja i tibetanskog srebra. Pruža ravnotežu tijelu, umu i duhu.

atma.hr – 61
Pahuljičasti opsidijan je kamen koji nosi snažnu iscjeljujuću energiju.

Ovo je opuštajući kamen, koji dovodi do duhovnog mira, kamen bez granica i ograničenja. Pruža snažnu zaštitu, stvarajući štit protiv negativnosti. Ovaj kamen stimulira rast na svim nivoima. Koristan je za osjetljive ljude. Blokira energetske napade i otklanja negativne spiritualne utjecaje. Donosi jasnoću uma i razbistrava zbunjenost i ograničavajuća uvjerenja.

Razgrađuje emotivne blokade i drevne traume, donoseći dubinu i jasnoću emocijama. Potiče kvalitete suosjećanja i snage. Potiče smirenost i unutarnji fokus. Ovo je kamen čistoće, koji daje ravnotežu tijelu, umu i duhu. Djeluje na vene, kosti i potiče cirkulaciju. Povezan je s korjenskom i sakralnom čakrom.

Hematit dovodi u harmoniju um, tijelo i duh.

Naročito je učinkovit za uzemljenje i zaštitu. Ovaj kamen ima snažan jang element i usklađuje meridijane, otklanjajući neuravnoteženost jina. Raspršuje negativnost i sprječava da negativna energija uđe u auru, vraćajući mir i harmoniju u tijelo. Povezan je s korijenskom čakrom, uzemljuje višak energije i djeluje kao stabilizirajuća sila.

Crveni koralj predstavlja element vatre i zrači životnom energijom.

Simbolizira ljubav, odanost i vjernost. Njegova jarka crvena boja stimulira zemaljske čakre, budeći u nama senzualnost, strast i želju za uživanjem. Crveni koralj je simbol vitalnosti, inicijative i hrabrosti. Omiljeni je odabir strastvenih osoba koje vole avanturu i izazove.

atma.hr – 61
Osoba pod njegovim utjecajem ima visoko samopouzdanje i uvijek je spremna uhvatiti se u koštac sa izazovima koje život nosi. Donoseći spontanost, koralj otklanja strah od budućnosti i usidrava pažnju u sadašnji trenutak.

Koralj je odličan odabir za sramežljive osobe koje ne vole biti u centru pažnje. Pomaže nam prihvatiti sebe, svoje želje i potrebe, i potiče izražavanje istih. Također, pomaže utjecajnim osobama i vođama, jer budi prikrivenu zavodljivost i pomaže da naša riječ dopre do drugih.

Narukvica Ljubav u srcu

ljubav u srcu miniPerle pahuljičastog opsidijana (10 mm) , hematita (8 mm) i koralja s elementima tibetanskog srebra, na rastezljivoj gumici.

Pruža ravnotežu tijelu, umu i duhu.

Promjer 6,5 cm / Dužina: 19 cm

Cijena: 150 kn