Ova predivna narukvica ručno je izrađena od kristala fuksita uz ovalnu ahat perlu. S elementima tibetanskog srebra.

Više:

Fuksit budi radost djeteta u vama, podsjeća vas da je vaša mladenačka vitalnost posljedica ravnoteže stava srca i uma.

Fuksit razvija kreativnost, inspiraciju, sposobnost rješavanja problema, intuiciju i zauzimanje pravilnog stava. Položen na srčanu čakru, povezuje intelekt uma sa srcem i emocijama. Fuksit vam dozvoljava da koristite darove uma i da istovremeno budete vođeni srcem i osjećajima.

Fuksit je sposoban intelektualno znanje pretvorit u  praktičnu vrijednost. Pomaže u razumijevanju vaših interakcija sa drugim ljudima, pogotovo kod rješavanja osnovnih životnih potreba. Čini vas svjesnim okoline i otpornim na vanjski pritisak.

Fuksit ublažava problem nesanice, otklanja emocionalni šok, razvija smisao za humor, pojačava samopoštovanje i ukupnu izdržljivost cijelog organizma. Fuksit pojačava imunitet i otpornost cijelog organizma.

Smanjuje upale, izbacuje štetne i otrovne materije iz organizma. Djelotvoran je kod sunčanice i opekotina od Sunca. Ublažava posljedice štetnog zračenja. Pomaže kod kožnih bolesti kao što su svrab, alergija, osip.

Učvršćuje kralježnicu, a tijelu daje savitljivost. Fuksit prilikom kristaloterapije i samoiscjeljenja pojačava energije ostalih kristala u svojoj blizini i ubrzava iscjeljujući proces. Otklanja blokade izazvane viškom energije.

Ahat pruža unutarnju stabilnost, mirnoću i zrelost.

Njegova topla, zaštitnička svojstva potiču sigurnost i samopouzdanje. Ahat podiže svijest i povezuje je u kolektivnu svijest o jedinstvu života. Potiče mirnu kontemplaciju životnih iskustava koji dovode do duhovnog rasta i unutarnje stabilnosti.

Ahat potiče maštu i inspiraciju, pruža fizičku snagu i emocionalnu izdržljivost. Poboljšava mentalne funkcije koje poboljšavaju koncentraciju, percepciju i analitičke sposobnosti. Potiče osjećaj za stvarnost i pragmatično razmišljanje.

Ahat je koristan kod samoanalize i otkrivanja skrivenih okolnosti koje bi mogle ometati blagostanje. On promiče samoprihvaćanje i samopouzdanje, nadilazi negativnost i gorčinu u srcu, njeguje ljubav i donosi hrabrosti potrebnu da bi počeli ispočetka. Koristan je za bilo koju vrstu traume.

Stabilizira auru, uklanjanja i transformira negativne energije. Njegov učinak čišćenja je moćan na svim razinama.

Narukvica Misli

Ova predivna narukvica ručno je izrađena od kristala fuksita uz ovalnu ahat perlu.

Fuksit budi radost djeteta u vama.

S elementima tibetanskog srebra.

Dužina: 19 cm + dodatne alke

Cijena: 150 kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.