Elastična narukvica od kvalitetnog mjesečevog kamena, kamenje veličine 10-12 mm. Njegovo najefikasnije djelovanje je umirivanje emocija. Mjesečev kamen osvještava nesvjesno i potiče intuiciju i empatiju.

Više:

Ovaj kamen koji u prirodi nalazimo u čak pet boja (bijela, krem, žuta, plava i zelena) nazivamo i kamenom novih početaka

Kako njegovo ime govori, snažno je povezan s mjesecom i intuicijom. Njegovo najefikasnije djelovanje je umirivanje emocija. Mjesečev kamen osvještava nesvjesno i potiče intuiciju i empatiju, te se tradicionalno koristio za razvijanje vidovitosti i nadnaravnih sposobnosti. Izaziva lucidne snove, posebno za vrijeme punog mjeseca.

Arapi su mjesečev kamen poklanjali kao kamen plodnosti. Hindusi ga smatraju svetim kamenom i vjeruju da donosi lijepe snove, sreću i budi strast kod ljubavnika, a Arapkinje ga nose ušivenog u odjeću jer vjeruju da je simbol plodnosti.

Mjesečev kamen se smatra kamenom zaljubljenih koji donosi sreću u ljubavi jer njegov nježan sjaj potiče nježne emocije osoba koji ih nose. Stišava nagle reakcije na situacije i na emotivne okidače, ispunjen je prijemčivom, pasivnom, ženskom energijom.

Dovodi u ravnotežu mušku i žensku energiju i pomaže muškarcima koji pokušavaju doprijeti do ženske strane svoje osobnosti. Pomaže pri razvijanju svih duhovnih osjetila te produbljuje intuiciju. Pojačava žensku energiju. Njegova blizina daje nježnost, duhovnu potrebu i brižnost prema drugima.

Svog nosioca oslobađa strahova, posebno straha od budućnosti. Ovaj kamen daruje životnu snagu, radost i  mladenački izgled do duboko u starost.

Mentalno, mjesečev kamen otvara um prema iznenadnim i iracionalnim impulsima. Na psihu djeluje harmonizirajuće, otklanja strah od budućnosti. Emotivno, mjesečev kamen smiruje emotivnu nestabilnost i stres, stabilizira emocije. Poboljšava emotivnu inteligenciju. Položen na solarni pleksus, izvlači i razgrađuje stare emotivne modele.

Mjesečev kamen pruža duboko emotivno iscjeljenje i liječi poremećaje višeg probavnog trakta, koji se povezuju s emotivnim stresom. Fizički, Mjesečev kamen snažno utječe na ženski reproduktivni ciklus i smanjuje napetost. Povezuje se s pinealnom žlijezdom, usklađuje hormonalni sustav, stabilizira disbalans tekućina. Omogućuje povratak pravilnom biološkom ritmu.
Ljekovita svojstva:

  • pomaže probavnom i reproduktivnom sustavu
  • asimilira hranljive tvari
  • eliminira toksine i zadržavanje tekućine
  • ublažava degenerativna stanja kože, kose, očiju, jetre i gušterače
  • povoljan kod PMS – a i začeća
  • štiti kroz razdoblje trudnoće i porođaja
  • olakšava dojenje
  • ublažava menopauzu
  • ublažava nesanicu i mjesečarenje
  • preventiva kod nastanka tumora dojke i maternice

Održavanje:

Mjesečev kamen prazni se jedanput mjesečno u suhoj zdjelici od prirodnog materijala, zajedno s kamenčićima hematita.

Puni se za vrijeme uštapa, ostavljen tijekom noći na otvorenom, izložen Mjesečevoj svjetlosti.

Narukvica od Mjesečevog kamena “Intuicija”

Elastična narukvica od kvalitetnog mjesečevog kamena, kamenje veličine 10-12 mm.

Njegovo najefikasnije djelovanje je umirivanje emocija. Mjesečev kamen osvještava nesvjesno i potiče intuiciju i empatiju.

Cijena: 120 kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.