Ova atraktivna narukvica je ručno izrađena od perli sivo-crnog mat ahata (6 mm) s ukrasnim perlama tirkiznog kamena (crveno obojenog), s metalnim posrebrenim lančićem i elementima tibetanskog srebra, nanizano na strunu. Ahat pruža unutarnju stabilnost, mirnoću i zrelost. Tirkiz je moćan zaštitnik i iscjelitelj koji donosi sreću, radost i ljubav.

atma.hr – 39

Ahat pruža unutarnju stabilnost, mirnoću i zrelost.

Njegova topla, zaštitnička svojstva potiču sigurnost i samopouzdanje. Ahat podiže svijest i povezuje je u kolektivnu svijest o jedinstvu života. Potiče mirnu kontemplaciju životnih iskustava koji dovode do duhovnog rasta i unutarnje stabilnosti.

Ahat potiče maštu i inspiraciju, pruža fizičku snagu i emocionalnu izdržljivost. Poboljšava mentalne funkcije koje poboljšavaju koncentraciju, percepciju i analitičke sposobnosti. Potiče osjećaj za stvarnost i pragmatično razmišljanje.

Stabilizira auru, uklanjanja i transformira negativne energije. Njegov učinak čišćenja je moćan na svim razinama. Legende tvrde da ahat čuva nositelja od opasnosti i štiti djece od padova, te obdaruje svoje nosioce sa snagom, hrabrošću i sposobnošću iscjeljivanja strahova.

Koristan je kao amajlija za zaštitu prilikom putovanja, a posebno je učinkovit protiv prometnih nesreća.

atma.hr – 75
Tirkiz je moćan zaštitnik i iscjelitelj koji donosi sreću, radost i ljubav.

Tirkiz je jako efikasan iscjelitelj, koji razgaljuje duh, a tijelu osigurava blagostanje. Kamen je koji štiti, a kao talisman se koristi od pamtivijeka.

Tirkiz potiče duhovno usklađivanje i poboljšava komunikaciju s fizičkim i duhovnim svijetom. Kad se stavi na treće oko pojačava intuiciju i meditaciju. Na grlenoj čakri, otpušta stare zavjete, inhibicije i zabrane i omogućava duši da se još jednom izrazi.

Istražuje prošle živote i pokazuje koliko je kreacija vaše “sudbine” proces koji traje i koji ovisi o tome što radite u svakom trenutku. Tirkiz je kamen pročišćenja. Raspršuje negativne energije i čisti elektromagnetni smog, pružajući zaštitu od zagađivača u okruženju.

atma.hr – 75
Balansira i usklađuje sve čakre sa suptilnim tijelima i prilagođava fizičku ravan duhovnoj. U tradicionalnoj misli, tirkiz ujedinjuje zemlju s nebom, spajajući mušku i žensku energiju. Ovo je kamen empatije i ravnoteže. Potiče samorealizaciju, kreativno rješavanje problema i smiruje živce kod javnih nastupa.

Psihološki, tirkiz je kamen koji daje snagu. Razgrađuje mučenički stav i samo – sabotažu. Mentalno, tirkiz daje unutarnju smirenost, istovremeno zadržavajući pozornost, te potpomaže kreativno izražavanje. Emotivno, tirkiz stabilizira promjene raspoloženja i donosi unutarnji mir.

Stimulira romantičnu ljubav. Fizički, tirkiz je odličan kamen za iscrpljenost, depresiju i napade panike. Štiti od vanjskih utjecaja i zagađivača u atmosferi.

Narukvica Neraskidive niti života

Neraskidive niti životamini

Ova atraktivna narukvica je ručno izrađena od perli sivo-crnog mat ahata (6 mm) s ukrasnim perlama tirkiznog kamena (crveno obojenog), s metalnim posrebrenim lančićem i elementima tibetanskog srebra, nanizano na strunu.

Ahat pruža unutarnju stabilnost, mirnoću i zrelost. Tirkiz je moćan zaštitnik i iscjelitelj koji donosi sreću, radost i ljubav.

Dužina: 19-22 cm

Cijena: 140 kn