Pahuljičasti opsidijan je kamen koji nosi snažnu iscjeljujuću energiju.

Ovo je opuštajući kamen, koji dovodi do duhovnog mira, kamen ograničenja. Pruža snažnu zaštitu, stvarajući štit protiv negativnosti. Stvara uzemljujuću vrpcu iz donje zemaljske čakre do centra zemlje, upija negativnu energiju iz okruženja i daje snagu u trenucima kada je potrebna.

Narukvica Nostalgija

Perle pahuljičastog opsidijana s privjescima srca i elementima tibetanskog srebra.

Ovo je opuštajući kamen, koji dovodi do duhovnog mira. Pruža snažnu zaštitu, stvarajući štit protiv negativnosti.

Dužina: 20 cm

Cijena: 150 kn

Više:

Ovaj kamen stimulira rast na svim razinama. Koristan je za osjetljive ljude. Blokira energetske napade i otklanja negativne spiritualne utjecaje. Tjera na istraživanje nepoznatog, otvarajući nove horizonte. Donosi jasnoću uma i razbistrava zbunjenost i ograničavajuća uvjerenja.

Razgrađuje emotivne blokade i drevne traume, donoseći dubinu i jasnoću emocijama. Potiče kvalitete suosjećanja i snage. Pahuljičasti opsidijan vam pomaže da prepoznate i otpustite “pogrešno razmišljanje” i stresne mentalne modele.

Potiče smirenost i unutarnji fokus i duboko iscjeljenje duše.

Također je odlična zaštita od psihičkih napada. Apsorbira negativne energije iz okoline. Izvlači mentalni stres i napetost. Promiče osobine samilosti i snage.

Koristan je za naročito osjetljive ljude. Blokira psihičke napade i otklanja negativne spiritualne utjecaje. Vibracije ovog kamena mogu rezonirati u čakri trećeg oka i pruža snažnu pomoć kod primanja odgovora na pitanja u komunikaciji sa Svemirom.

Ovo je kamen čistoće, koji daje ravnotežu tijelu, umu i duhu. Djeluje na vene, kosti i potiče cirkulaciju. Povezan je s korijenskom i sakralnom čakrom.

Pomaže kod probave, detoksificira, otapa blokade i napetosti, uključujući i otvrdnule arterije. Smanjuje bolove od artritisa, problema sa zglobovima, grčeva i ozljeda. Potiče cirkulaciju i grije ruke i noge. Može koristiti za smanjenje povećane prostate.

Opsidijan se čisti pod tekućom vodom.

Narukvica Nostalgija

Perle pahuljičastog opsidijana s privjescima srca i elementima tibetanskog srebra.

Ovo je opuštajući kamen, koji dovodi do duhovnog mira. Pruža snažnu zaštitu, stvarajući štit protiv negativnosti.

Dužina: 20 cm

Cijena: 150 kn

Prethodna objava„Dijete je gost u tvom domu: nahrani ga, odgoji i pusti!“
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 14.01.2018.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.