Narukvica je izrađena od perli hematita s perlama lapisa, pahuljičastog opsidijana, koralja, oniksa i ostalim ukrasnim dodatcima, nanizanih na rastezljivoj gumici. Štiti od psihičkih napada i ujednačava čakre, dovodi u ravnotežu jin i jang energije unutar tijela.

atma.hr – 61
Lapis lazuli je kristal istine u svim aspektima. Otkriva unutarnju istinu, te promiče svijest o sebi i prihvaćanje tog znanja. Potiče preuzimanje kontrole nad životom i samosvjesnost,  te dozvoljava izražavanje svog stava bez uzdržavanja ili kompromisa.

Stimulira prosvjetljenje, olakšava duhovno putovanje i potiče osobnu i duhovnu moć. Ovaj kamen brzo otpušta stres, donoseći duboki mir. Sadrži ogromnu smirenost i ključ je za postizanje duhovnih vještina. Otklanja  poteškoće u grlu ili u komunikaciji uzrokovane  potisnutim bijesom.

Hematit dovodi u harmoniju um, tijelo i duh. Pomaže u kritičnim situacijama kad smo iscrpljeni ili teže bolesni, aktivira naše sakrivene rezerve i jača organizam novom životnom energijom.

Donosi mentalnu organizaciju, vrlo je prizeman i umirujući. Poboljšava pamćenje, daje originalno razmišljanje. Uklanja negativnosti, potiče izdržljivost i hrabrost. Uravnotežuje tijelo, um i duh. Naročito je učinkovit za uzemljenje i zaštitu. Raspršuje negativnost i sprječava da negativna energija uđe u auru, vraćajući mir i harmoniju u tijelo.

Podiže samopouzdanje i sposobnost preživljavanja, pojačava snagu volje. Ovaj kamen otklanja ograničenja koja ste sami sebi postavili i potiče ekspanziju. Koristan je za prevladavanje ovisnosti.

Pahuljičasti opsidijan je kamen koji nosi snažnu iscjeljujuću energiju. Ovo je opuštajući kamen, koji dovodi do duhovnog mira, kamen bez granica i ograničenja. Pruža snažnu zaštitu, stvarajući štit protiv negativnosti. Stvara uzemljujuću vrpcu iz donje zemaljske čakre do centra zemlje, upija negativnu energiju iz okruženja i daje snagu u trenucima kada je potrebna.

Blokira energetske napade i otklanja negativne spiritualne utjecaje. Donosi jasnoću uma i razbistrava zbunjenost i ograničavajuća uvjerenja. Razgrađuje emotivne blokade i drevne traume, donoseći dubinu i jasnoću emocijama. Potiče kvalitete suosjećanja i snage, smirenost i unutarnji fokus i duboko iscjeljenje duše.

Također je odlična zaštita od psihičkih napada. Apsorbira negativne energije iz okoline. Izvlači mentalni stres i napetost. Promiče osobine samilosti i snage.

Crveni koralj predstavlja element vatre i zrači životnom energijom. Stimulira zemaljske čakre, budeći u nama senzualnost, strast i želju za uživanjem. Crveni koralj je simbol vitalnosti, inicijative i hrabrosti. Osoba pod njegovim utjecajem ima visoko samopouzdanje i uvijek je spremna uhvatiti se u koštac sa izazovima koje život nosi.

Koralj otklanja strah od budućnosti i usidrava pažnju u sadašnji trenutak. Odličan je odabir za sramežljive osobe koje ne vole biti u centru pažnje. Pomaže nam prihvatiti sebe, svoje želje i potrebe, te potiče izražavanje istih. Također pomaže utjecajnim osobama i vođama, jer budi prikrivenu zavodljivost i pomaže da naša riječ dopre do drugih.

atma.hr – 61
Oniks je poludragi kamen koji oslobađa od tuge, donosi dobru sreću i prepoznavanje osobne snage. Povezanost oniksa s cjelinom fokusira vašu energiju i usklađuje je s višom silom, pristupanjem višem vodstvu. Ovaj kamen potiče krepkost, postojanost i izdržljivost.

Potpomaže učenje lekcija, daje samopouzdanje, pomaže kod apsorpcije energije iz svemira, energije koja je potrebna za liječenje i za ostale svrhe. Dovodi u ravnotežu jin i jang energije unutar tijela. Pruža podršku u teškim ili zbunjujućim okolnostima i u periodima teškog mentalnog ili fizičkog stresa.

Narukvica – Otkrivanje novih mogućnosti

otkrivanjenovihmogućnostimanjaPerle hematita (8 mm) s perlama lapisa, pahuljičastog opsidijana, koralja, oniksa i ostalim ukrasnim dodatcima.

Štiti od psihičkih napada i ujednačava čakre, dovodi u ravnotežu jin i jang energije unutar tijela.

Dužina: 17,5-20 cm

Cijena: 150 kn – Kupi ovdje