Ova predivna narukvica je izrađena od perli crno-sivog ahata i tibetanskog srebra. Stvara sklad u organizmu, jača stabilnost i energiju. Privlači sretne prilike i pozitivne okolnosti za ostvarenje naših planova i ciljeva. Odbija negativnost.

atma.hr – 61
Crno-sivi ahat je zaštitni kamen koji uravnotežuje našu energiju. Štiti od uroka, negativne energije i utjecaja drugih ljudi na naš život. On jača našu osobnu stabilnost i energiju, kako emocionalno tako duhovno i fizički. Štiti od uroka, štetnog utjecaja drugih ljudi.

To je kristal sreće, sretnih prilika i novih početaka nakon emocionalnih razočaranja. Privlači sretne prilike i pozitivne okolnosti za ostvarenje naših planova i ciljeva, odbija negativnost.

Djeluje umirujuće na osobu koja ga nosi. Stvara sklad u organizmu, štiti od negativnih zračenja.

Crno-sivi ahat je kamen napretka, pozitivne energije, motivacije i ohrabrenja koji blokira našu želju i potrebu za stvarima koje nam ne trebaju, nisu za nas korisne i ne čine nam dobro, bilo da se radi o lošim navikama, emotivnim stanjima, ljudima, emocijama ili o određenoj hrani za kojom žudimo.

atma.hr – 61
Na tjelesnoj razini ahat je izvrstan za rješavanje svih vrsta neravnoteža u tijelu. Olakšava probleme i neravnoteže vezane za kožu, probavu, a njegova energija smatra se dobrom za oči, želudac, crijeva, jetru, za detoksikaciju organizma i olakšavanje stresa.

Narukvica – Otkucaji prolaznosti

otkucajprolaznostminiNarukvica je izrađena od crno-sivog mat ahata ( 6 mm ) s elementima tibetanskog srebra.

Stvara sklad u organizmu, jača stabilnost i energiju.

Privlači sretne prilike i pozitivne okolnosti za ostvarenje naših planova i ciljeva. Odbija negativnost, olakšava stres.

Cijena: 150 kn – Kupi ovdje