Narukvica sadrži kombinaciju perli crvenog i žutog žada, ukrasne ovalne žad perle s elementima tibetanskog srebra. Odbija negativnost, jača energiju, pročišćava tijelo.

atma.hr – 61
Žuti žad je energičan i stimulativan, donosi radost i sreću. Simbol je čistoće, besmrtnosti, savršenstva, ljubavi, harmonije i inspiracije.

Vjeruje se da privlači sreću i prijateljstvo. Stabilizira osobnost i objedinjuje um s tijelom. Potiče zadovoljstvo sa samim sobom. Otpušta negativne misli i opušta um. Pomaže da prepoznate sebe kao duhovno biće na ljudskom putovanju i budi skrivena znanja.

Doprinosi spokojnom razmišljanju oslobađajući nas negativnih misli. To je kamen unutarnje ravnoteže i iscjeljenja, ublažava nervozu i strah. Može biti izvrstan pomoćnik i tihi pratitelj koji je u stanju suptilno proizvesti energiju koja će utjecati na povećanje ljudske svijesti.

Zbog svoje općenite učinkovitosti, žad stoji rame uz rame s dijamantom, koji je poznat kao najsnažniji dragi kamen. Još od drevnih vremena smatra se kraljevskim kamenom, pa se kao takav i koristio u mnogim civilizacijama.

Jedan je od nekoliko kristala koji imaju veoma jake iscjeliteljske moći. Odbija negativnost i poznat je po svom zaštitnom faktoru od svih negativnih vibracija koje posebno mogu utjecati na naš biološki razvoj.

atma.hr – 61
Uspostavlja jake veze između svih slojeva našeg mentalnog sklopa jačajući naš intelektualni potencijal. Jača auru. Vjeruje se da donosi dug i plodan život. Jača energiju nosioca i osigurava njegovu zaštitu.

Žuti žad je kamen koji pročišćava, čisti tijelo. Odličan je za bubrege i za probavni sustav.

Narukvica Otok Sunca

DSCF3144manjaPerle crvenog i žutog žada (8 mm i 6 mm) s ukrasnom ovalnom žad perlom i elementima tibetanskog srebra, nanizano na rastezljivoj gumici.

Odbija negativnost, jača energiju, pročišćava tijelo.

Može biti izvrstan pomoćnik i tihi pratitelj koji je u stanju suptilno proizvesti energiju koja će utjecati na povećanje ljudske svijesti.

Promjer: 6,5 cm/Dužina: 19,5 cm

Cijena: 150 kn – Kupi ovdje