Narukvica sadrži kombinaciju perli crvenog i žutog žada, ukrasne ovalne žad perle s elementima tibetanskog srebra. Odbija negativnost, jača energiju, pročišćava tijelo.

Ti odabireš svoje misli…




Žuti žad je energičan i stimulativan, donosi radost i sreću. Simbol je čistoće, besmrtnosti, savršenstva, ljubavi, harmonije i inspiracije.

Vjeruje se da privlači sreću i prijateljstvo. Stabilizira osobnost i objedinjuje um s tijelom. Potiče zadovoljstvo sa samim sobom. Otpušta negativne misli i opušta um. Pomaže da prepoznate sebe kao duhovno biće na ljudskom putovanju i budi skrivena znanja.

Doprinosi spokojnom razmišljanju oslobađajući nas negativnih misli. To je kamen unutarnje ravnoteže i iscjeljenja, ublažava nervozu i strah. Može biti izvrstan pomoćnik i tihi pratitelj koji je u stanju suptilno proizvesti energiju koja će utjecati na povećanje ljudske svijesti.

Zbog svoje općenite učinkovitosti, žad stoji rame uz rame s dijamantom, koji je poznat kao najsnažniji dragi kamen. Još od drevnih vremena smatra se kraljevskim kamenom, pa se kao takav i koristio u mnogim civilizacijama.

Jedan je od nekoliko kristala koji imaju veoma jake iscjeliteljske moći. Odbija negativnost i poznat je po svom zaštitnom faktoru od svih negativnih vibracija koje posebno mogu utjecati na naš biološki razvoj.

Ti odabireš svoje misli…




Uspostavlja jake veze između svih slojeva našeg mentalnog sklopa jačajući naš intelektualni potencijal. Jača auru. Vjeruje se da donosi dug i plodan život. Jača energiju nosioca i osigurava njegovu zaštitu.

Žuti žad je kamen koji pročišćava, čisti tijelo. Odličan je za bubrege i za probavni sustav.

Narukvica Otok Sunca

Perle crvenog i žutog žada (8 mm i 6 mm) s ukrasnom ovalnom žad perlom i elementima tibetanskog srebra, nanizano na rastezljivoj gumici.

Odbija negativnost, jača energiju, pročišćava tijelo.

Može biti izvrstan pomoćnik i tihi pratitelj koji je u stanju suptilno proizvesti energiju koja će utjecati na povećanje ljudske svijesti.

Promjer: 6,5 cm/Dužina: 19,5 cm

Cijena: 150 kn – Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.